Αιχμές Όουεν για Νιούκαστλ

17:25 23/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τέσσερα χρόνια πέρασε στη Νιούκαστλ ο Μάικλ Όουεν και αποχώρησε από τον σύλλογο όταν υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ. Έτσι πολλοί τον κατηγόρησαν πως εγκατέλειψε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, ενώ παράλληλα οι «καρακάξες» φερόταν να του έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης.
Μετά από μια πρόσφατη συνέντευξη του Όουεν, πολλοί ήταν εκείνοι που θυμήθηκαν το περιστατικό και προτίμησαν να τον ξανακατηγορήσουν μέσω Twitter. Ωστόσο, ο Άγγλος στράικερ, που θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση

το καλοκαίρι, πέρασε στην... αντεπίθεση και έγραψε στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:α
«Οπαδοί της Νιούκαστλ, μετά τη συνέντευξή μου στο «Football Focus», πολλοί με κατηγορήσατε μέσωTwitter για την φυγή μου μόλις υποβιβαστήκαμε. Αν και ο σύλλογος είχε πει πως μου πρόσφερε συμβόλαιο, δεν το έκανε ποτέ. Παρ' όλα αυτά, βγήκαν στον Τύπο και είπαν πως το έκαναν. Αλλά πως θα μπορούσαν να το κάνουν, αμέσως μετά τον υποβιβασμό; Θα ήταν μια οικονομική αυτοκτονία. Έχω δει ένα εκατομμύριο φορές έναν σύλλογο να κατηγορεί με κατάφωρα ψέματα έναν ποδοσφαιριστή προς τους οπαδούς, με τον πρώτο να μην έχει να σταθεί από πουθενά. Έχω αυτήν τη... ρετσινιά για χρόνια και είναι εντάξει, αλλά πραγματικά ξέρετε τα μισά. Μια μέρα θα τα πω όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα