Αγωγή Τρέμη κατά «HOT DOC»

16:04 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας "koutipandoras.g" αναφέρει πως η Όλγα Τρέμη κατέθεσε αγωγή κατά του περιοδικού "HOT DOC" ζητώντας αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Στο τεύχος 9 του περιοδικού επικεφαλής του οποίου είναι ο Κώστας Βαξεβάνης, δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ σχετικά με... περίεργες δουλειές κάποιων δημοσιογράφων. Σε αυτούς αναφερόταν και το όνομα της Όλγας Τρέμη, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε αναλάβει την επικοινωνιακή προώθηση συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων με το αζημίωτο.
Το άρθρο είχε τίτλο "Η Όλγα δεν τρέμει τα όπλα" και τόνιζε ότι "η κυρία Τρέμη ήταν αντιπρόεδρος της Quattro την εποχή που υπογράφηκε σύμβαση δεκάδων εκατομμυρίων με την πολεμική βιομηχανία για την προβολή και την προώθησή της». Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε υπογράψει σύμβαση για την προώθηση και την επικοινωνία της EADS ΑΕ, κατασκευάστρια εταιρεία πολεμικών αεροσκαφών.
Η απάντηση των Μέσων (ιστοσελίδας και περιοδικού), όπως αυτή εκφράζεται μέσω του koutipandoras.gr: "Το θέμα είναι ότι η πρώτη κυρία των δελτίων ενημέρωσης είναι δημόσιο πρόσωπο και ως εκ τούτου θα έπρεπε ίσως πρώτα να απαντήσει για τα όσα αναφέρει το στοιχειοθετημένο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού".

Keywords
Τυχαία Θέματα