Αγνώριστη η Ζενίτ (VIDEO)

15:42 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ξεκίνησε δυναμικά το εφετινό πρωτάθλημα στην Ρωσία ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες η αγωνιστική της εικόνα είναι κακή όπως φάνηκε και σήμερα κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να μένει στο 1-1 στο "Πετρόφσκι" στα πλαίσια της δέκατης αγωνιστικής.
Σημαντικό ρόλο στο γεγονός πως η Ζενίτ έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη έπαιξε και το κακό κλίμα στα αποδυτήρια μετά τις γκρίνιες για τα υπέρογκα ποσά με τα οποία αμείβονται κάποιοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ.
Σε

ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο οποίο μοιράστηκαν οκτώ κίτρινες κάρτες και δυο κόκκινες η Ζενίτ προηγήθηκε με τον Ντομένικο Κρισίτο στο 14ο λεπτό για να ισοφαρίσει για την Λοκομοτίβ ο Ντάμε Εντόι στο 26ο λεπτό. Μόλις στο 32ο λεπτό ο Σίσκιν αποβλήθηκε για την Λοκομοτίβ ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ανιούκοφ της Ζενίτ στο 48ο λεπτό.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι στην 5η θέση με 18 βαθμούς με την Λοκομοτίβ Μόσχας να έχει 20, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχει αγώνα λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα