Αγνοούμενη βρέθηκε ζωντανή έπειτα από 38 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

18:37 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ύστερα από 38 χρόνια που τη θεωρούσαν νεκρή, η Ng Chhaidy επέστρεψε στην οικογένειά της και πάλι σώα και αβλαβής. Όλα αυτά τα χρόνια είχε μεγαλώσει μόνη της μέσα στο δάσος!

Η Chhaidy είχε χαθεί το 1974 σε ηλικία 4 ετών, ενώ έπαιζε μαζί με έναν ξάδερφό της κοντά στο δάσος του χωριού της, Σάιχα στα σύνορα με την Μιανμάρ.

Τα δυο παιδιά εξαφανίστηκαν και όλο το χωριό άρχισε να τα ψάχνει χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα λίγο μετά ξέσπασε μια δυνατή καταιγίδα και όλοι πίστεψαν ότι τα παιδιά δεν θα επιβίωναν. Όμως λίγες

μέρες μετά βρέθηκε ο ξάδερφος της Chhaidy ζωντανός και οι ελπίδες όλων αναπτέρωσαν. Ο ξάδερφός της είπε ότι μπήκαν στο δάσος και εκεί τους φρόντισε μια γυναίκα, η οποία τους έδωσε καταφύγιο και τροφή.

Όταν οι χωρικοί πήγαν στο δάσος δεν βρήκαν κανένα ίχνος της γυναίκας και πολλοί πίστεψαν ότι το κορίτσι το πήραν τα φαντάσματα, καθώς το δάσος θεωρούνταν στοιχειωμένο.

Οι γονείς της όμως, ο 62χρονος Καίλα και η 58χρονη Νγκόλα δεν σταμάτησαν ποτέ να ψάχνουν. Ακόμα και μετά από χρόνια, ο πατέρας της λέει ότι πήγαινε βόλτες στο δάσος, αλλά ποτέ δεν έβρισκε τίποτα.

Όσο τα χρόνια περνούσαν ακούγονταν συνεχώς ιστορίες, για ένα κορίτσι της ζούγκλας που ζούσε στο δάσος με μακριά μαλλιά και νύχια, ενώ κυκλοφορούσε γυμνή. Όμως ποτέ δεν την είχαν συναντήσει οι γονείς της.

Αυτό τον Ιούλιο όμως, μια γυναίκα από την Μιανμάρ επισκέφτηκε έναν συγγενή της Chhaidy στο χωριό και ανέφερε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει υιοθετήσει μια γυναίκα που βρήκαν γυμνή σε ένα νεκροταφείο σε ημιθανή κατάσταση και την έσωσαν. Όπως μάλιστα είπε η γυναίκα έμοιαζε πολύ με την Νγκόλα.

Η μητέρα της Chhaidy αμέσως σκέφτηκε την κόρη της και πήγε να επισκεφτεί την άγρια γυναίκα. Όταν την αντίκρισε, λέει, δεν την αναγνώρισε αλλά στη συνέχεια παρατήρησε τα σημάδια εκ γενετής που είχε και το γεγονός ότι ήταν και αυτή αριστερόχειρας όπως και η κόρη της.

Όμως η Chhaidy δεν θυμόταν τίποτα. Το επόμενο βράδυ όμως, ενώ όλοι κοιμούνταν πήγε και αγκάλιασε τον πατέρα της και τον είπε «μπαμπά». «Η χαρά μου ήταν απίστευτα μεγάλη», λέει ο πατέρας της.

Η Chhaidy δεν ήξερε παρά πολύ λίγες λέξεις, όμως τώρα μαθαίνει όλο και περισσότερα. Είναι μάλιστα πολύ κοινωνική και της αρέσει να κάνει βόλτες στο χωριό και να κάνει παρέα με τους άλλους ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα