Άγνοια Ρολάντο για Μίλαν

13:52 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την Μίλαν να ενδιαφέρεται για τον Ρολάντο της Πόρτο, ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού ξεκαθάρισε πως αν είναι να γίνουν συζητήσεις πρέπει να γίνουν τώρα διαψεύδοντας εμμέσως πλην σαφώς οποιαδήποτε επαφή με παράγοντες της Μίλαν.

Συγκεκριμένα, ο Ζοάο Χοσέ Καρντόσο Ντα Σίλβα αναφερόμενος στις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρξουν για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή τόνισε: "Η διαπραγμάτευση πρέπει να γίνει τώρα. Αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ. Πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλά. Η διάρκεια του συμβολαίου που θα προτείνει η ομάδα, το ποσό που θα εισπράξει ο παίκτης, η ομάδα που θα κάνει την πρόταση της, ακόμα και η χρονική στιγμή που θα γίνει μια πρόταση. Και φυσικά απαιτείται να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα. Όλα μετράνε".
Όσο για το αν ο Ρολάντο θέλει να φύγει από την Πόρτο, ο εκπρόσωπος του απάντησε: "Δεν μου έχει πει πως θέλει να φύγει, ούτε πως επιθυμεί να μείνει. Έχει υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλη ομάδα και θέλει να το τιμήσει. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο".

Keywords