Αυξήθηκαν οι επιθέσεις σε αλλοδαπούς

19:09 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Πληθώρα επιθέσεων κατά αλλοδαπών σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα. Μετά την επίθεση με μαχαίρι σε μετανάστη μέσα σε συρμό του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια, ακόμα ένας Πακιστανός μετανάστης δέχθηκε επίθεση από αγνώστους αργά το βράδυ της Τρίτης στο σταθμό του τρένου στον Άγιο Νικόλαο Αττικής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Οι δράστες τον χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Επίθεση

με θύμα αλλοδαπό σημειώθηκε τα ξημερώματα και στην Ηλιούπολη. Αγνωστοι μπήκαν στον χώρο και με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν έναν 50χρονο υπήκοο Ιράν.

Στη συνέχεια οι δράστες πήγαν σε άλλο όροφο όπου διέμενε ζευγάρι. Με την απειλή όπλων και αιχμηρών αντικειμένων τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν χρήματα και διάφορα πολύτιμα αντικείμενα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του Ηλεκτρικού, το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκαν και άλλα, λιγότερο βίαια, περιστατικά προπηλακισμών αλλοδαπών, καθώς -σύμφωνα με τις καταγγελίες- στα τρένα εισέρχονταν μέλη της Χρυσής Αυγής που νωρίτερα είχαν λάβει μέρος στη συγκέντρωση και την πορεία της οργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Ωστόσο, η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της διέψευσε οποιαδήποτε σχέση της με τις επιθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα