Αυτούς… περιμένει ο Δέλλας

14:21 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τραϊανός Δέλλας έχει επισημάνει πως θέλει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ, προκειμένου να έχει για έναν προς έναν, ολοκληρωμένη εικόνα. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, χρειάζεται και ο κάθε παίκτης να... πείσει τον προπονητή του για να πάρει την ευκαιρία που του αντιστοιχεί. Μέχρι στιγμής, ο «Τράι» έχει αποδείξει με πράξεις τα λόγια του και αυτό έχει φανεί από την καθιέρωση των Αργυρίου και Πεταυράκη. Δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, που δεν ξεκίνησαν βασικοί, αλλά στα τελευταία

παιχνίδια βρίσκονται συνεχώς στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα, υπάρχουν άλλοι 8 ποδοσφαιριστές που ακόμα αναζητούν την ευκαιρία τους, με τις περιπτώσεις τους όμως να μην είναι όλες ίδιες. Συγκεκριμένα, οι Ντούνης, Ντούμπερετ, Κέζος, Ζιβάνοβιτς, Μούργκα, Κάτσικας, Θαναηλάκης και Τζάθας, δεν έχουν ακόμα πάρει το... χρίσμα, με τους 6 εξ αυτών να μην έχουν συμπεριληφθεί ούτε σε 18άδα ενός αγώνα. Βεβαίως, ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Ντούμπερετ και ο Μούργκα, οι οποίοι σε πρώτη φάση θα πρέπει να κερδίσουν απόλυτα την εμπιστοσύνη του Δέλλα και εν συνεχεία να δείξουν σε καλύτεροι κατάσταση από τους υπόλοιπους ξένους της ομάδας, καθώς η θέση τους (λόγω διαβατηρίου) είναι ακόμα πιο δύσκολη. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με τους υπόλοιπους.

Με εξαίρεση τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας, τον οποίον πιστεύουν πάρα πολύ στην ΑΕΚ, που όμως δεν είναι ακόμα εύκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά και τον Κάτσικα, ο οποίος έχει μπει σε 18άδα και έχει... φλερτάρει με την πρώτη του συμμετοχή, όλοι οι υπόλοιποι δείχνουν να μην έχουν πείσει ακόμα τον προπονητή τους. Επίσης, υπάρχουν δύο ακόμα παίκτες οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του «Τράι», παρότι ξεκίνησαν τη χρονιά από θέση ισχύος.

Ο λόγος για τους Άνταμ Τζανετόπουλο και Κώστα Τσούπρο. Ο πρώτος ξεκίνησε βασικός στο ματς με τον Μανδραϊκό και εκ τοτε δεν έχει άλλον χρόνο συμμετοχής. Ο δεύτερος, παρότι ερχόταν... έτοιμος από την περσινή επαγγελματική του θητεία, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις 25 λεπτά (πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Σταθάκη, στο ματς πρωταθλήματος με τον ΑΟΑΝ). Μάλιστα, ένα ακόμα δείγμα του ότι δεν έχουν ακόμα πείσει, είναι το γεγονός πως ο Δέλλα επέλεγε ως παρτενέρ του Σταθάκη (όσο ο Τσιρίλο ήταν εκτός αποστολής), τον Βασίλη Ρόβα, που δεν είναι η φυσική του θέση.

Όλοι οι παραπάνω, ανεξάρτητα από τις... ιδιαιτερότητες που έχει η κάθε περίπτωση, είναι οι ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο «Κολοσσός» περιμένει ακόμα σκληρότερη δουλειά, προκειμένου να τους δώσει τις ευκαιρίες που τους αναλογούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα