Αυτός είναι ο άντρας που έβρασε και τεμάχισε τον φίλο του!

11:04 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Από χθες οι κάτοικοι της Άρτας, και όχι μόνο, είναι σοκαρισμένοι από την φρικιαστική δολοφονία ενός 48χρονου με την αστυνομία να δίνει στην δημοσιότητα την φωτογραφία του 36χρονου δράστη ο οποίος πυροβόλησε τον ίδιο του τον φίλο, τεμάχισε το πτώμα τους, το έβρασε και στην συνέχεια το πέταξε στο ποτάμι.
Με απίστευτη ψυχραιμία, ο 36χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, το πώς έφτασε στο έγκλημα.
Ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς πως δολοφόνησε τον φίλο του επειδή πίστευε ότι το θύμα είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα από το πατρικό του σπίτι όπου

τον φιλοξενούσε επί 20 ημέρες στις αρχές του νέου χρόνου.
Ο 36χρονος που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ για το πρωτοφανές φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε είχε απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο την αστυνομία εφτά φορές.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο δράστης είχε συλληφθεί τελευταία φορά για ναρκωτικά στις 14 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται πως το θύμα, είχε εξαφανιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά στο 48χρονο θύμα, έφυγε από το σπίτι του στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας πριν από δύο εβδομάδες με προορισμό τους Κεραμάτες στην Άρτα, όπου επισκέφθηκε τον 36χρονο με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις και πάρε - δώσε για ναρκωτικά.

Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό δεν ήταν λίγες οι φορές που εξαφανιζόταν από το σπίτι του χωρίς να δίνει σε κανένα μέλος της οικογένειάς του λογαριασμό.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, είναι πως ενώ ο 48χρονος άντρας ήταν νεκρός, η κόρη του, που δεν φανταζόταν μία τέτοια εξέλιξη, ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη.

Keywords
Τυχαία Θέματα