«Αυτοκτόνησε» στο Μαρούσι η ΑΕΚ

20:20 27/2/2015 - Πηγή: AEK365

Παρά το καλό ξεκίνημα που έφερε την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ να προηγείται με 4 τέρματα στο Δαϊς, τελικά ήρθε η κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη (27-27) με τον Δούκα για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ κι έχασε 1 σημαντικό βαθμό.

Το ματς

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο Δαϊς.

Η Ένωση με εντυπωσιακή άμυνα, αλλά κι επίθεση κατάφερε να χτίσει μια μικρή διαφορά (6-8), που στη συνέχεια ανέβηκε περισσότερο και δεν άφησε περιθώρια στον Δούκα να διεκδικήσει κάτι καλό. Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν στηρίχτηκαν στις καλές του επιδόσεις κι έτσι έφτασαν να μπουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 4 γκολ (11-15).
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα και μείωσαν ακόμα και στα 2 γκολ (13-15). Η Ένωση, στη συνέχεια έδειξε να έχει κάποια κενά διαστήματα και αυτό το πλήρωσε, αφού με ένα σερί της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων ήρθε η ισοφάριση (19-19). Τα λάθη από πλευράς ΑΕΚ συνεχίστηκαν, λύσεις δεν βρέθηκαν κι έτσι το ματς χαρακτηρίστηκε από πολλές ισοπαλίες. Η έλλειψη καθαρού μυαλού από τους κιτρινόμαυρους σφράγισε και το τελικό αποτέλεσμα, που ήταν το 27-27.

Keywords
Τυχαία Θέματα