Αυτοκτόνησε η Σουόνσι

16:40 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΛΒΣ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 2-2
Γήπεδο: Μολινό
Με δύο γκολ από το 85' και μετά, η Γουλβς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2 επί της Σουόνσι. Ντεμπούτο για τον Βαγγέλη Μόρα, με τη φανέλα των «κύκνων»
Η Σουόνσι πάγωσε το «Μολινό» στο πρώτο μέρος, καθώς κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με δύο γκολ μπροστά. Οι «κύκνοι» άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Γκράχαμ. Ο Γκόουερ μπήκε από

δεξιά, έκοψε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Γκράχαμ με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2ο τέρμα τους στο 35'. Ο Γκράχαμ έκανε την κάθετη πάσα στον Άλεν, ο οποίος πλάσαρε κάτω από το σώμα του Χένεσεϊ.
Στην επανάληψη η Γουλβς πίεσε για το γκολ, αλλά στο 67' ο Γκόουερ παραλίγο να κάνει το 3-0, καθώς σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη μεγάλη φάση στο 71', με τον Χένεσεϊ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ Γκόουερ, ενώ στη συνέχεια οι «κύκνοι» ήταν φωτιά στην αντεπίθεση. Η Γουλβς κατάφερε να μειώσει στο 85ο λεπτό με τον Ντόιλ, ο οποίος πλάσαρε από πολύ κοντά μετά από ασταθή επέμβαση του Βορμ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και έφεραν το ματς στα ίσια στο 86ο λεπτό με το πλασέ του Ο'Χάρα, μετά από γύρισμα του Ντόιλ.
ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσεϊ, Στίρμαν, Μπέρα, Τζόνσον, Γουόρντ, Τζάρβις (68' Μιλίγιας), Χένρι, Ο'Χάρα, Χάμιλ (68' Γκουεντιουρά), Ντόιλ, Εμπάνκς-Μπλέικ.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ράνγκελ, Μονκ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Ντάιερ (83' Ρούλετζε), Άλεν, Γκόουερ (86' Μόρας), Μπρίτον (74' Ορλάντι), Σινκλέρ, Γκράχαμ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα