Αυτοί πάνε Βραζιλία, οι υπόλοιποι... μπαράζ

11:18 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στο τέλος της έφτασε χθες η προκριματική φάση του Μουντιάλ σε όλες τις ζώνες και άλλες ομάδες πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στα τελικά της Βραζιλίας και άλλες ανασκουμπώνονται και προετοιμάζονται για τους αγώνες μπαράζ με στόχο να πάρουν και αυτές το εισιτήριο για την διοργάνωση που θα γίνει το καλοκαίρι.
Από την Ευρώπη, οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση είναι οι Ιταλία, Ολλανδία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Αγγλία, Βοσνία και Ρωσία.

Αγώνες μπαράζ, στις 15 και 19 Νοεμβρίου, θα δώσουν οι Ελλάδα, Πορτογαλία, Κροατία, Ουκρανία, Γαλλία, Σουηδία, Ισλανδία και Ρουμανία.
Στην ζώνη της Νοτίου Αμερικής, πέρα από την οικοδέσποινα Βραζιλία, την πρόκριση πήραν οι Αργεντινή, Κολομβία, Χιλή και Ισημερινός με την Ουρουγουάη να δίνει αγώνες μπαράζ με την Ιορδανία στις 14 και 20 Νοεμβρίου.
Από την Κεντρική Αμερική, στα τελικά θα βρεθούν οι ΗΠΑ, Κόστα Ρίκα και Ονδούρα με το Μεξικό να δίνει αγώνες μπαράζ με την Νέα Ζηλανδία στις 14 και 20 Νοεμβρίου.
Στην ασιατική ζώνη, το εισιτήριο για Βραζιλία πήραν οι Ιράν, Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Αυστραλία με την Ιορδανία να δίνει αγώνες μπαράζ με την Ουρουγουάη.
Τέλος στην ζώνη της Αφρικής τα πάντα είναι ανοικτά καθώς απομένουν οι αγώνες ρεβάνς στις αναμετρήσεις Αίγυπτος-Γκάνα (1-6), Αλγερία-Μπουρκίνα Φάσο (2-3), Σενεγάλη-Ακτή Ελεφαντοστού (1-3), Νιγηρία-Αιθιοπία (2-1), Καμερούν-Τυνησία (0-0)

Keywords
Τυχαία Θέματα