Αυτοδιοίκητο και με το νόμο, συμφωνία για τακτικούς δικαστές

14:08 29/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά από 2,5 ώρες συζητήσεων ολοκληρώθηκε η συνάντηση της UEFA με την Πολιτεία και τους εκπροσώπους της ΕΠΟ και των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, πλην Χρυσής Αυγής.
Όπως φάνηκε υπήρξε τελικά ταύτιση και θα αποφευχθεί το Grexit. Εκεί έγινε η μεγάλη... ανατροπή, που όμως φυσικά ήταν και αναμενόμενη, καθώς όχι μόνο θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ,

αλλά τώρα θα υπάρχει και νόμος (αυτός που θα ψηφιστεί πλέον σχεδόν απ' όλα τα κομμάτα) που θα το ενισχύει! Μετά από τη συγκεκριμένη συμφωνία, λοιπόν, δεν υπάρχει κίνδυνος πλέον για Grexit.

Απ' την πλευρά του υφυπουργού, κ. Κοντονή, αυτό που κερδίζεται, είναι πως στις πειθαρχικές επιτροπές, που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο «αναισθησίας» στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» καθώς δεν έχουν καν ασχοληθεί με το θέμα που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αντικατασταθούν τα τωρινά μέλη, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό. Οι επτροπές θα αποτελούνται από τακτικούς δικαστές που θα επιλέγονται μέσω κλήρωσης, εξέλιξη που δίνει ελπίδες δικαιοσύνης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η UEFA φαίνεται μέσω του κ. Ιφαντίνο πως συμφωνεί σε αυτό. Και για να ολοκληρωθεί ο νόμος, με όλες τις αλλαγές που έκανε ο υφυπουργός για να αποφευχθεί το Grexit, απομένει να διευθετηθεί το θέμα με το δικαίωμα του υφυπουργού να αποκλείει ομάδες από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όπως είπε και ο Κοντονής θα υπάρξει διαβούλευση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και θα βρεθεί μία από κοινού λύση με την UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα