«Αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει»

23:20 10/11/2014 - Πηγή: AEK365

Κακή νοοτροπία εντόπισε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και θα κάνει τα πάντα για να την αλλάξει και μάλιστα άμεσα. «Ξεκινήσαμε το ματς με καλή συγκέντρωση και προσήλωση σε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Είναι περίοδος που θέλουμε να βάλουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε κοντά στο πλάνο μας εκτός από λίγες στιγμές, που κάναμε κάποια λάθη. Κάπως έτσι θέλω να παίζουμε. Στο δεύτερο νομίζαμε ότι παιχνίδι είχε τελειώσει και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Αυτή

η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει, το είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια. Δεν μπορεί να μη σεβόμαστε τη δουλειά μας και την προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς. Πολλοί δεν ήταν προσηλωμένοι όπως έπρεπε. Σίγουρα, πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, για να μην έχουμε τέτοια εικόνα ξανά». Είπε ακόμα...

Για τα θετικά στοιχεία που αποκόμισε: «Βάλαμε στοιχεία στο παιχνίδι μας, όπως είναι η ταχύτητα και η άμυνα. Υπάρχουν πολλά θετικά και αρνητικά στη νοοτροπία, όπως είπα και πριν, από το σημερινό (10/11) ματς. Τα Τρίκαλα είναι αθλητική ομάδα, καλά δουλεμένη, που ξέρει να χτυπάει. Είναι καλό αυτό για το ελληνικό πρωτάθλημα, γίνεται απαιτητικό και υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε στο παιχνίδια πλέον. Είναι καλό, ανεβάζουν προετοιμασία την μας».

Για τον Τρεμέλ Ντάρντεν: «Μέσα σε όλους τους στόχους μας ήταν να πάρει χρόνο και ο Ντάρντεν, σιγά σιγά να βρει τα πατήματά του. Δεν είναι εύκολο ύστερα από τέτοια αποχή. Είχε μια πρώτη συμμετοχή με τον Ερυθρό Αστέρα και πήρε χρόνο και σήμερα (10/11). Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ολοένα και πιο καλός. Έπαιξε καλά αμυντικά και σιγά σιγά, που θα μπει στην ομάδα, θα είναι ακόμα καλύτερος».

Για το Δημήτρη Κατσίβελη: «Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Είναι βασική αρχή μου αυτό. Δεν γίνεται να μην αξιοποιούνται όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα. Όσους έχεις, είτε παίζουν πέντε λεπτά και στο άλλο 35' είτε παίζουν 35' και μετά καθόλου, πρέπει πάντα όλοι να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτή τη νοοτροπία θέλω να έχουμε. Όλοι να είναι απαραίτητοι, ο καθένας πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Όλες τις πληροφορίες που βάζουμε πρέπει όλοι να τις ακολουθούν και μέσα από τη δουλειά που κάνουμε να βγει κάτι καλό».

Για τη συνέχεια: «Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σε φάση με διαδοχικά παιχνίδια και χρόνος για πολλές προπονήσεις δεν υπάρχει. Πριν ή μετά τους αγώνες δεν είναι ανάλογης έντασης η προπόνηση. Βάζουμε συνεχώς στοιχεία στο παιχνίδι μας και θα δουλεύουμε καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα