Αυτή είναι η επιτροπή που θα τρέξει την ΚΑΕ ΑΕΚ

19:12 31/7/2014 - Πηγή: AEK365

Οριστική στη ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ η επιτροπή που θα "τρέξει" τη σύσταση της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτή βρίσκονται οι Κατσαδήμας, Μπέργκοβιτς, Αλεξίου, Χήνας και Ξενοφωντίδης. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν βρίσκεται μέσα ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο οποίος έδωσε το "παρών" στη ΓΣ της Ερασιτεχνικής, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή είναι η τελευταία του εμφάνιση

στην ΑΕΚ: "Σήμερα είναι η τελευταία μου εμφάνιση στην ΑΕΚ. Όταν ανέλαβα την ομάδα είχε 9 εκ ευρώ χρέη και την άφησα με 4 εκ. ευρώ. Μπήκα στην ΑΕΚ με προτροπή του κουμπάρου μου, Αλέξη Αλεξίου. Επίσης ποτέ δεν είπα οτι θα αναλάβω να πληρώσω τα χρέη του ανδρικού βόλεϊ που έφταναν τις 800.000 ευρώ. Ο κ. Ανατολιωτάκης είχε υποσχεθεί πως θα δώσει χρήματα και δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ. Τα χρέη θα πληρωθούν" ανέφερε και σε εκείνο το σημείο υπήρξε ένταση με τα μέλη να ρωτούν με ποιο τρόπο θα πληρωθούν. "Αν υπάρχει καποιος με περισσότερα χρήματα να τα βάλει ας έρθει και αποχωρώ. Σήμερα είναι η τελευταία μου παρουσία στην ΑΕΚ".

Επίσης, ο πρώην γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Σπύρος Παπαϊωάννου είπε: «Παραιτήθηκα από τη θέση της μαριονέτας.. Προτείνω να παρατηρηθούν και οι υπόλοιποι και να γίνουν εκλογές. Θα παρακαλέσω να παραιτηθούμε τώρα. Είναι αδιανόητο δύο μήνες το σωματείο να μην έχει γραφεία. Ήρθατε να ακούσετε ανθρώπους να απολογούνται. Ε είναι η τελευταία μου μέρα που ασχολούμαι με τα κοινά της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΑΕΚ. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που μπορεί να μεταλλαχθεί όπως ο Αλεξίου. Λυπάμαι για τον ίδιο μου τον εαυτό που ξεγελάστηκα από άνθρωπους».

Keywords
Τυχαία Θέματα