Αυθεντικός Εγγυητής Κατακτητής

09:16 11/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Εγώ θα σας πω πότε να τρομάξετε", είπε μεταξύ πολλών ο Δημήτρης Μελισσανίδης χθες και η εφημερίδα διάλεξε τη συγκεκριμένη ατάκα για τον σημερινό της βασικό της τίτλο. Η ΩΡΑ διάλεξε ατάκες του Τίγρη να "ντύσει" το πρωτοσέλιδό της, ενώ τονίζεται ότι υπάρχουν τεράστια κίνητρα για τους κατόχους διαρκείας.

SPORTDAY

Με μία λέξη "εγγύηση" η εφημερίδα γράφει για τον Μελισσανίδη στο πρώτο της θέμα, προσθέτοντας: "Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπέγραψε δημόσια την προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ. Οι σκέψεις του για την Ένωση που οραματίζεται και το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "Εγώ μπροστάρης και εγγυητής".

LIVE SPORT

"Αυθεντικός Εγγυητής Κατακτητής"! Έτσι χαρακτηρίζει τον Μελισσανίδη η εφημερίδα γράφοντας στο πρώτο της θέμα: "Μπροστάρης ο Τίγρης για τη μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία της ΑΕΚ με σιγουριά και... νικαιώτικο τσαμπουκά: "Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε", είπε ο Μελισσανίδης".

GOAL

Πρώτο θέμα και στο GOAL ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ: "Όραμα για μία μεγάλη ΑΕΚ", τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: "Εγγυητής και μπροστάρης για το γήπεδο και την ομάδα, δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίπλα στους συνεργάτες του που με την προσωπικότητά τους αποτελούν τους θεματοφύλακες για το νέο ξεκίνημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα