Αφιερωμένη στον κόσμο η νίκη»

22:35 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναγνώρισε ότι η απόδοση της Καβάλας δεν ήταν η επιθυμητή απέναντι στον ΑΓΟΡ και δήλωσε ότι αυτή κατακτήθηκε χάρη στη βοήθεια του κόσμου.

«Αυτή τη νίκη τη χαρίζουμε και εγώ και οι παίκτες μου στον κόσμο μας. Το λέω και το αισθάνομαι, ότι ο κόσμος με τη στήριξη και τη βοήθεια του πήρε το αυτό το ματς", τόνισε ο προπονητής της Καβάλας που στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ήταν ένα παιχνίδι εντός έδρας και αυτά τα ματς ως γνωστό πρέπει να τα κερδίζεις. Δεν ήμασταν καλοί, όμως καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, χωρίς να ήμαστε αυτοί που έπρεπε».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός, τόνισε:«Ευχαριστούμε την Καβάλα για τη φιλοξενία και θα της το ανταποδώσουμε. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο προπονητικό μας τιμ, γιατί διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι, όμως στο τέλος κάναμε σε δύο φάσεις στα τελειώματα λάθος και χάσαμε το παιχνίδι. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, μας έλειπαν δύο παίκτες. Πιθανόν αν είχαμε στο τέλος π.χ. έναν παίκτη της ποιότητας του Τζόνσον, να είχαμε κερδίσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα