Αφιέρωμα της UEFA στον Μπαμπούνσκι

15:21 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νταβίντ Μπαμπούνσκι είναι γιος του Μπόμπαν, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και πριν ένα μήνα έκανε ντεμπούτο στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και τώρα ετοιμάζεται να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των Σκοπίων. Ο πιτσιρικάς υποχρέωσε την UEFA να ασχοληθεί μαζί του, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, και χαρακτηρίζεται ως ένας οργανωτής με τεχνική ικανότητα.

Στο αφιέρωμα

υπάρχουν και δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ομάδας των Σκοπίων, του Τσέντομιρ Γιανέφσκι: "Για καιρό τώρα παρακολουθούμε την εξέλιξη του Νταβίντ και χωρίς αμφιβολία είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης. Ήθελα να παίξει τα δυο τελευταία φιλικά με Σουηδία και Νορβηγία τον Ιούνιο, ωστόσο είχε υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα. Είμαι χαρούμενος που αποτελεί μέλος της Μπαρτσελόνα Β' αφού είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου της χώρας".
Ο Νταβίντ Μπαμπούνσκι προέρχεται από τις περίφημες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και έχει το παρατσούκλι "φιλόσοφος" με τον ίδιο να εξηγεί: "Πάνω από όλα θέλω να διαβάζω βιβλία φιλοσοφίας. Για μένα, η φιλοσοφία είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχεις τους στόχους της ζωής σου".
Ο Μπόμπαν Μπαμπούνσκι, πάντως, θα έχει να λέει για τους γιους του, καθώς έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες των δύο μεγάλων της Ισπανίας! Πέραν του Νταβίντ, μπάλα παίζει και ο μικρός αδερφός του, Ντοριάν, ο οποίος ανήκει στους πιτσιρικάδες της Ρεάλ Μαδρίτης!

Keywords
Τυχαία Θέματα