Πάλεψαν για την κούπα, αλλά λύγισαν οι μάγκες

14:09 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ σε μια δύσκολη σεζόν και με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε κατάφερε να σταθεί επάξια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να παλέψει μέχρι τέλους. Παρά το γεγονός πως αποδυναμώθηκε αρκετά το καλοκαίρι προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό να ανατρέψει την κατάσταση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τελικά γνώρισε την ήττα με 29-27 από τον ΠΑΟΚ,

στο PAOK SPORTS ARENA.
Η διακοπή 2,5 ωρών στο ματς λόγω της έντασης που επικράτησε στις εξέδρες, αμέσως μετά την είσοδο του κόσμου της Ένωσης έδειξε ξεκάθαρα πως οι οπαδοί στην Ελλάδα δεν είναι έτοιμοι για να βρεθούν σε τέτοια παιχνίδια, ενώ ανέδειξε το πρόβλημα πως η Αστυνομία δεν μπορεί ακόμα να λάβει σωστή δράση.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μένει πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να ξεφύγει κι έφτασε να μειώνει ακόμα και στο γκολ (7-8), λίγο πριν τη διακοπή του αγώνα, λόγω της έντασης που επικράτησε στις εξέδρες και είχε ως αποτέλεσμα την εκκένωση του κλειστού και την επανέναρξη του αγώνα μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά. Με την επανέναρξη, λοιπόν η ΑΕΚ φάνηκε να έχει...κρυώσει από τις πολλές ώρες αναμονής και κόλλησε στο σκορ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να ξεφεύγει στα 3 γκολ. Έτσι, οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 11-14.
Στην επανάληψη, ο Χάρις Πλεχ συνέχισε τις καλές αποκρούσεις του, αλλά η Ένωση έκανε αρκετά λάθη, τα οποία της στοίχησαν και την άφησαν πίσω ακόμα και με 5 γκολ (15-20). Η ΑΕΚ έκανε ένα σερί και μείωσε ακόμα και στα τρία γκολ (22-25), ωστόσο τα λάθη συνεχίστηκαν και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε το Αλέξη Αλβανό να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και να ξεκολλάει εκεί όπου χρειαζόταν την ομάδα του. Σχεδόν 2 λεπτά πριν το τέλος του ματς η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη μείωσε στα 2 γκολ (26-28), ωστόσο δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκηνικό και να κάνει την απόλυτη ανατροπή, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 27-29.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

17:55 Ξεινάει ξανά ο αγώνας μετά από σχεδόν δυο ώρες και 15 λεπτά

15:30 Έχει διακοπεί ο αγώνας λόγω της έντασης που επικράτησε στις εξέδρες

14:56 Ένας μικρός αριθμός οπαδών της ΑΕΚ αρχίζει να μπαίνει στο γήπεδο 4 λεπτά πριν την έναρξη του ματς

14:22 Η ΑΕΚ βγαίνει για προθέρμανση

14: 00 Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας μέσα κι έξω από γήπεδο

13: 54 Μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κλειστό

13:42 Οι αποστολές και των δυο ομάδων βρίσκονται στο γήπεδο

13:35 Το πούλμαν της Ένωσης έφτασε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

Keywords
Τυχαία Θέματα