Αδυνατεί να πληρώσει τον Καπέλο η Ρωσία

16:22 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Καπέλο αμείβεται με 8,6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, μια αμοιβή που εξ αρχής είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και είχε θεωρηθεί υπερβολική.
«Μπορώ να δηλώσω ότι τα λεφτά για να πληρώσουμε τον Καπέλο δεν υπάρχουν. Προφανώς είναι λάθος να μην μπορείς να πληρώσεις τον μισθό του προπονητή της Εθνικής σου ομάδας, αλλά όταν υπέγραφαν το συμβόλαιο έπρεπε να είχαν σκεφτεί πως το καλύψουν. Σήμερα ακόμα αναζητούμε μια πηγή για να το καλύψουμε», δήλωσε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ρώσικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Ο Καπέλο θα είναι στην Αυστρία για τον αγώνα της Εθνικής Ρωσίας για τα προκριματικά του Euro του 2016 χωρίς τους δυο βοηθούς του, οι οποίοι αρνήθηκαν να ταξιδέψουν, καθώς τα συμβόλαια με την ρώσικη ομοσπονδία έχουν λήξει εδώ και καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα