Αδέρφια έκαναν σεξ σε σιδηροδρομικό σταθμό!

17:20 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε σεξ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μάδεργουελ στο Λάναρκσαϊρ συνέλαβε τον περασμένο Ιούνιο η αστυνομία. Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια το πρόβλημα δεν ήταν η προσβολή δημοσίας αιδούς αλλά ότι τα δύο άτομα τελικά ήταν αδέλφια!

Ο 21χρονος Ρίτσαρντ και η 18χρονη αδερφή του Κίρστι δικάστηκαν χθες από βρετανικό δικαστήριο και παραδέχθηκαν όχι μόνο ότι είναι αδέρφια, αλλά και ότι έκαναν σεξ μεταξύ τους, ενώ όμως ήταν μεθυσμένοι.

Η Κίρστι είπε ότι έκαναν σεξ στον ανελκυστήρα του σταθμού και δεν θυμάται πως ξεκίνησαν όλα μιας και ήταν μεθυσμένη. Κατηγόρησε όμως τον αδερφό της ότι αυτός τα ξεκίνησε όλα.

Ο 21χρονος είπε στο δικαστήριο ότι περίμεναν το τρένο για να πάνε σπίτι τους, αλλά στη συνέχεια μπήκαν στο ασανσέρ και έκαναν σεξ, ενώ ήταν και οι δύο μεθυσμένοι.

Στο δικαστήριο προβλήθηκε ένα δεκαπεντάλεπτο βίντεο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το τι συνέβη.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τα δυο αδέλφια θα παρακολουθούνται από κοινωνικούς λειτουργούς και θα τους συμβουλεύσουν σε θέματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα