UEFA: Δεν αναγνωρίζουμε διοικήσεις διορισμένες από δικαστήριο

09:06 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την FIFA και η UEFA έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν θα κάνει δεκτή διοίκηση που θα είναι διορισμένη από το δικαστήριο με αφορμή την πρόταση μομφής που έχουν καταθέσει κατά της τωρινής διοίκησης οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.
Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ:
"Αξιότιμε

κύριε Σαρρή,
Αναφερόμαστε στην επιστολή σας της 27ης Μαΐου 2013, το περιεχόμενο της οποίας λάβαμε υπόψη μας και επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την έγκαιρη ενημέρωση μας σχετικά με το θέμα αυτό.
Προς τούτο, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι η UEFA έχει την ακλόνητη πεποίθηση ότι η εκλογή του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) διεξήχθη με τον σωστό τρόπο και σε συμφωνία με το καταστατικό και τους κανονισμούς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Πρόσθετα, θεωρείται αυτονόητο ότι η UEFA δύναται μόνο να αναγνωρίσει διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εφόσον τα μέλη του έχουν εκλεγεί ως αποτέλεσμα μιας διαδικασίας η οποία διεξήχθη από την ίδια την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η UEFA δεν θα μπορούσε να δεχθεί τον διορισμό των μελών του διοικητικού συμβουλίου από ένα κρατικό δικαστήριο.
Μετά τιμής
UEFA
Alasdair Bell
Γενικός Σύμβουλος/Διευθυντής Νομικής Υπηρεσίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα