To παίρνει πάνω του ο Τίγρης για Τζιμπούρ και Σκόκο

09:20 1/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τα ονόματα του Ράφικ Τζιμπούρ και του Νάτσο Σκόκο παραμένουν πάντα στο μυαλό των οπαδών της ΑΕΚ και βέβαια και των ανθρώπων της. Η περίπτωση του Τζιμπούρ σαφώς και είναι μια εύκολη περίπτωση που είναι καθαρά στο χέρι της ΑΕΚ. Ως γνωστόν το προηγούμενο καλοκαίρι δεν προχώρησε αφού ο παίκτης δεν δέχτηκε τους όρους της ΑΕΚ

όμως παραμένει ανοικτό το θέμα από τον ίδιο τον Αλγερινό φορ που έστειλε πάλι μήνυμα ότι το καλοκαίρι θέλει να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ στην επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που θα χειριστεί προσωπικά το θέμα είναι γνωστό ότι θέλει τον Τζιμπούρ όμως πάνω από όλα θέλει να προφυλάξει την ΑΕΚ από τυχόν ιδιορυθμίες τιυ Αλγερινού. Το καλό για αυτόν είναι πως μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στον ΑΠΟΕΛ έχει επανέλθει και σκοράρει συνεχώς έχοντας βάλει στα τελευταία ματς 8 γκολ. Υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί ο Τζιμπούρ ακόμη κι αν έρθει κι άλλος σέντερ φορ το καλοκαίρι, η υπόθεση είναι 100% στο χέρι της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη.

Η περίπτωση Σκόκο είναι τελείως διαφορετική. Οχι μονο ο Μελισσανίδης αλλά κάθε ΑΕΚτζής θα ήθελε σαν τρελός τον Σκόκο πίσω στην ΑΕΚ αφού μιλάμε για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που πέρασαν από το 2000 και μετά από την ομάδα. Ομως ήταν μια περίπτωση που δεν είχε καμία σχέση με του Τζιμπούρ αφού μιλάμε για έναν παίκτη που δεν θα μπορούσε να έρθει στην ΑΕΚ πριν την Σούπερ Λιγκ και που έκανε μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρώ με αποτέλεσμα το κασέ του να είναι πάντα ψηλά. Ο Σκόκο είναι υπέρβαση για την ΑΕΚ και για το αν θα προκύψει θέμα πάλι ο Μελισσανίδης θα αποφασίσει αφού δεν χρειάζεται για τέτοιου επιπέδου παίκτη να ερωτηθεί κανείς. Το θέμα είναι οικονομικό αλλά και θέλησης του Νάτσο, που πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και τον κόσμο της, να επιστρέψει στην Ενωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα