To «The Killing» αναστήθηκε... ξανά!

09:51 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Και εκεί που νομίζαμε ότι όλα είχαν τελειώσει, τώρα ξαναρχίζουν! Το AMC ανακοίνωσε ότι η σειρά «The Killing» επιστρέφει για έξι ακόμα επεισόδια! Ωστόσο μας προειδοποιεί ότι αυτή θα είναι η τέταρτη και τελευταία σεζόν!

Η σειρά, που βασίζεται στην αντίστοιχη δανική, με την Μιρέιλε Ένος και τον Τζόελ Κίνναμαν (τον οποίο θα δούμε ως Ρόμποκοπ το 2014) είχε ξεκινήσει το 2011 και μετά τη δεύτερη σεζόν τα Fox TV Studios δεν είχαν δώσει το πράσινο φως για να συνεχίσει η σειρά. Ωστόσο, μετά από τη συνεργασία με το Netflix αποφάσισαν να πάνε για μια τρίτη σεζόν, η οποία παρόλο που ήταν ίσως πιο ενδιαφέρουσα από τις δυο πρώτες, δεν σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, τα Fox έκοψαν για ακόμα μια φορά τη σειρά.

Αλλά και αυτή τη φορά αναστήθηκε! Το συνδρομητικό AMC ανακοίνωσε ότι τελικά ότι η σειρά θα προβληθεί και τέταρτη σεζόν σε έξι όμως μόλις επεισόδια τονίζοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν.

«Είναι ένας τρόπος για να αποχαιρετίσουμε την Σάρα Λίντεν (Μιρέιλε Ένος) και τον Στέφεν Χόλντερ (Τζόελ Κίνναμαν) όπως τους αξίζει», δήλωσε η αντιπρόεδρος του δικτύου Netflix που και πάλι εμπλέκεται στην παραγωγή της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα