Tα "Ποσειδώνια", ο κόσμος της ΑΕΚ και η αγωνία

10:42 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με τίτλο "προσεγγίζουν τον Νοτιά", βγαίνει η εφημερίδα σήμερα ως κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ σημειώνοντας: "Ο Έλληνας εφοπλιστής είναι στην Ελλάδα και γίνεται προσπάθεια να πειστεί για να βάλει χρήματα". Επιπλέον το GOAL γράφει πως υπάρχουν παίκτες προς πώληση στην ΑΕΚ προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να... ζήσει. Από εκεί και πέρα τονίζεται πως ο Βάργκας σκέπτεται το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή: "Τον χορό της προσφυγής στη δικαιοσύνη σκέφτεται να ανοίξει ο Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός παρουσιάζεται στο άμεσο περιβάλλον του προβληματισμένος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί".

SPORTDAY

"Η μάζωξη εφοπλιστών στα "Ποσειδώνια"", είναι το βασικό θέμα που ασχολείται η SD σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να γράφει: "Τόσο καιρό η ΑΕΚ προσπαθούσε μάταια να συγκεντρώσει γύρω από το ίδιο τραπέζι πρώην και νυν μετόχους για να βρεθεί μία λύση, δίχως όμως αποτέλεσμα. Πολλοί εξ αυτών, ωστόσο, συνευρέθηκαν για χάρη των Ποσειδωνίων (γιορτή της ναυτιλίας) και της δεξίωσης της Morgan Stanley χθες το βράδυ στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Ο Νίκος Νοτιάς, ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο Γκίκας Γκούμας, ο Χάρης Κοσμάτος και ο Νάσος Θανόπουλος ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην εκδήλωση, αλλά είναι άγνωστο (και μάλλον εξαιρετικά αμφίβολο) αν ασχολήθηκαν με τα της ΑΕΚ ή αποκλειστικά με τις δουλειές τους.

Ο Χιώτης εφοπλιστής μέχρι χθες δεν είχε έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο ή κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης, αν και γνωρίζει τη δραματική κατάσταση της ΠΑΕ και την τεράστια ανάγκη ρευστού που υπάρχει. Οι εκδηλώσεις των «Ποσειδωνίων» συνεχίζονται ως τα τέλη της εβδομάδας και το «παρών» αναμένεται να δώσει σε αυτές και ο Δημήτρης Μελισσανίδης".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την πιθανή συνάντηση Μελισσανίδη - Νοτιά, την Πέμπτη στα "Ποσειδώνια", γράφει η εφημερίδα, που ασχολείται και με το γήπεδο: "Ο Μπεθάνης είναι το μεγάλο στήριγμα του Νικολαϊδη και του έχει στείλει το εξής ξεκάθαρο μήνυμα: "Λεφτά μόνο με γήπεδο". Επιπλέον η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει πως οι "Μάκος, Λεονάρντο, Κλωναρίδης η ελπίδα της ΠΑΕ για καλές προτάσεις από το εξωτερικό, καθώς πωλούνται αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Με κεντρικό θέμα "Οι Ενωσίτες στους δρόμου", η εφημερίδα γράφει: "Αυτό είναι το πρώτο βήμα και συνεχίζουν με δυναμικές κινητοποιήσεις, σε ειρηνικό πλαίσιο, στους Νοτιά, Χατζηϊωάννου και Κανελλόπουλο. Συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ αύριο στα γραφεία της Σούπερ Λίγκα για να απαιτήσουν από το Δ.Σ. ισονομία και δικαιοσύνη μετά τα σκάνδαλα υπέρ Παναθηναϊκού και ΠΑΟ στις αδειοδοτήσεις. Ζητούν ελαστικές ποινές και όχι εξόντωση των ομάδων για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός".

Keywords
Τυχαία Θέματα