Tα πέντε βήματα του Τίγρη για τον Ναό

11:17 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα Sportday φιλοξενεί θέμα για τα πέντε βήματα που του Μελιισανίδη για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η συνάντηση με τον Δήμο είναι στις προτεραιότητες. Τίποτα δεν φαίνεται ότι μπορεί να «στραβώσει» σε αυτό το κομμάτι, μια και η Δήμαρχος Εφη Αποστολάκη αλλά και οι περισσότεροι στη Ν. Φιλαδέλφεια δεν κρύβουν πόσο θετικό θα είναι να επιστρέψει και πάλι η ΑΕΚ

στη φυσική της έδρα. Και στη συνάντηση που θα γίνει αναμένεται να συζητηθούν οι απαραίτητες λεπτομέρειες.

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Βασικό κομμάτι όχι μόνο στο θέμα του γηπέδου, αλλά και στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η Ερασιτεχνική. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος όλα δείχνουν ότι θα πει το «ναι» και θα είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη για την προεδρία. Προκειμένου να υπάρξει στις εκλογές που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα μια διοίκηση που θα στηρίξει και θα στηριχθεί από τον «Τίγρη» για το εγχείρημα που επιχειρείται. Μέχρι τις εκλογές, πάντως όλα αναμένεται να είναι έτοιμα σε αυτό το κομμάτι.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκ νέου επαφές με τους δυνατούς συμπαίκτες που έχουν βγει στο προσκήνιο και τονίζουν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια της κατασκευής του γηπέδου. Να γίνουν ίσως και ραντεβού από κοντά με τον Πόλυ Χατζηιωάννου, αλλά και τον Πέτρο Παππά, οι οποίοι δείχνουν έτοιμοι να συνδράμουν (ο Χατζηιωάννου το είχε πει και δημόσια) ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ

Ηδη φαίνεται να έχουν κάποιες πρώτες συζητήσεις με κατασκευαστικές εταιρείες που ενδεχομένως θα αναλάβουν το έργο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα κάνει την καλύτερη επιλογή. Θα ζυγίσει τις επιλογές που έχει αλλά επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα που δε θα θέλει το έργο. Ο «Τίγρης» και είναι λογικό αυτό επικεντρώνεται πολύ στο πόσο γρήγορα θα είναι έτοιμο το έργο. Είναι λογικό να θέλει γρήγορα να είναι έτοιμο το «παλάτι» (κάποιοι λένε ότι δεν αποκλείεται μέσα σε 18 μήνες).

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Επίσης πολύ σημαντικό κομμάτι είναι το πλάνο του γηπέδου, πλάνο που θα παρουσιαστεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο που θα αναλάβει το έργο. Φαίνεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει συζητήσεις με τους κορυφαίους στον χώρο αν και το προβάδισμα σε αυτό το κομμάτι δείχνει να έχει ο Στέλιος Αγιοστρατίτης. Ο γνωστός αρχιτέκτονας είχε κάνει και το πλάνο για την «Αγία Σοφιά», πλάνο που είχε παρουσιαστεί το 2005. Γνωρίζει το αντικείμενο πολύ καλά και θεωρείται φαβορί προκειμένου να αναλάβει το έργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα