Tα ατελείωτα πάρτι στη Ριζούπολη (VIDEO)

10:02 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τι χρονιά κι εκείνη... Να ξεκινάει το καλοκαίρι ως "dream team", να περνά τα μύρια όσα και τελικά στο φινάλε κάπως να σηκώνει κεφάλι και να δίνει κάποιες χαρές στον κόσμο της. Αυτή ήταν η ΑΕΚ της σεζόν 2003-04.
Σαν σήμερα, λοιπόν, 14 Μαρτίου του 2004 η ΑΕΚ με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο της, πήγαινε στη Ριζούπολη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση ήθελε να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο (1-2) στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο και ο Ολυμπιακό υπολόγιζε σε νίκη για να διεκδικήσει ως τέλος το πρωτάθλημα (όταν και το έχασε από τον Παναθηναϊκό).

Η ΑΕΚ λειτούργησε για την πάρτη της... Μπήκε εκεί μέσα και κέρδισε χάρη σε ένα γκολ του Βασίλη Λάκη στο 85' (έπειτα από αριστουργηματική κάθετη πάσα του Τσιάρτα) και όταν νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε απολέσει τεράστια ευκαιρία, ενώ στο πρώτο μέρος και ο Γιάννης Οκκάς είχε φύγει μόνος του προς τον Γιάννου χάνοντας την ευκαιρία να βάλει την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε ένα δοκάρι με τον Χούτο και έφυγε για δεύτερη σερί σεζόν από τη Ριζούπολη με σκυμμένο το κεφάλιΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΤΑΣΟΦ): Γιάννου, Νινιάδης (46' Καστίγιο), Καρεμπέ, Στολτίδης (79' Καφές), Γεωργιάδης (46' Χούτος), Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Βάλλας, Πάντος, Ανατολάκης, Γεωργάτος

ΑΕΚ (ΝΤΟΥΜΙΤΡΈΣΚΟΥ): Λυμπερόπουλος Σ., Πέτκοφ, Ζαγοράκης, Κρέεκ, Οκκάς (82' Ρούσεφ), Τσιάρτας (90'+2' Κωνσταντίνιδης), Κασάπης (9' Ποπόφ), Αμπονσά, Κατσουράνης, Λάκης, Λυμπερόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα