Tα... 400 ευρώ και ο Βιντιάδης

09:47 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Διπλό είναι στην ουσία το πρώτο θέμα της εφημερίδας σήμερα, με κυριότερο τις εξελίξεις στην εμπλοκή των Βιντιάδη - Χάρις στην ΠΑΕ ΑΕΚ: "Μένει μόνο η ανακοίνωση", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Τα πάντα όλα έχουν πια στα χέρια τους οι υποψήφιοι επενδυτές. Τελειωμένη ιστορία από χθες και ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών. Αποφασίζουν το πώς θα μπουν στην ΠΑΕ και ξεκαθαρίζουν τα πάντα με επίσημη τοποθέτηση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

Στα αγωνιστικά η ΩΡΑ γράφει: "Νίκη και χωρίς ξενοδοχείο. Δεν άλλαξαν την απόφασή τους οι παίκτες, υπόσχονται όμως να τα δώσουν όλα αύριο. Στο χέρι τους να τιμήσουν την ιστορία της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο".

SPORTDAY

Τα χρήματα που μοιράστηκαν στους παίκτες της ΑΕΚ αποτελεί πρώτη είδηση για τη SportDay: "Τους μοιράστηκαν 414 ευρώ!", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Στα... ύψη το ηθικό των παικτών της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, οι διοικούντες έβαλαν το χέρι στην τσέπη. Αυτά είναι τα χρήματα που εξοικονόμησε η ΠΑΕ, μετά την απόφαση των κιτρινόμαυρων να μη διανυκτερεύσουν απόψε στο ξενοδοχείο. Τους τα παρέδωσε σε φάκελο. Ενοχλημένοι οι παίκτες, που θεωρούν ότι η διοίκηση θέλησε με αυτή την κίνηση να τους εκθέσει. 500 ευρώ "τσόνταραν" οι παλαιότεροι για να βγουν τα έξοδα της βενζίνης για τους πιτσιρικάδες".

GOAL

Kαι με τα αγωνιστικά και με τα διοικητικά ασχολείται η εφημερίδα, γράφοντας για τα πρώτα: "Στο 4-1-4-1 καταλήγει ο Λίνεν για το αυριανό ντέρμπι". Όσον αφορά τα διοικητικά το Goal τονίζει ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Βιντιάδη να αποφασίσει και να ανακοινώσει αν θα μπει ή όχι στην ΑΕΚ: "Στην αρχή ειπώθηκε πως θα είναι διαδικασία 60 ημερών. Από τις 17 Αυγούστου που πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή της ΑΕΚ η προοπτική του Δημήτρη Βιντιάδη, οι ημερομηνίες άρχισαν να χάνουν τη σημασία τους. Ο Δημητρέλος ισχυριζόταν αρχικά πως το θέμα μπορεί να τελειώσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο Βιντιάδης υποστήριξε -σε τρεις διαφορετικές επαφές, μάλιστα- προς τον Μαύρο πως θα είχε ξεκαθαρίσει τη στάση του μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Μπήκε ο Οκτώβρης, βγήκε ο Οκτώβρης και τα πράγματα παραμένουν ακόμα ασαφή. Αλλά, τουλάχιστον, ο ορίζοντας της υπομονής μπορεί να φτάσει μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Πιο πέρα δεν μπορεί να πάει.

Ακόμα και η ταυτοποίηση των οικονομικών στοιχείων με την περίφημη παρουσία των ορκωτών λογιστών που θα έθετε ο Βιντιάδης στην ΠΑΕ κατέληξε σε σίριαλ, με διαφορετικές εκδοχές για το φινάλε. Ενώ χθες από τη διοικητική ηγεσία της εταιρείας έλεγαν με χαρά πως ο έλεγχος ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (άρα, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση), στα Σπάτα δεν είδαν κανέναν ορκωτό. Επί εβδομάδες στην ΠΑΕ βρίσκονταν ορκωτοί -με επικεφαλής τον Νομικό Σκώτη, ο οποίος έγινε γνωστός στην «κιτρινόμαυρη» πραγματικότητα από τη μηνυτήρια αναφορά του Κιντή- που διεξάγουν τον ετήσιο έλεγχο για την κατάρτιση του ισολογισμού. Κατά τις ίδιες πηγές, οι ορκωτοί του Δημοσίου διεξήγαγαν παράλληλο έλεγχο και για λογαριασμό του Βιντιάδη. Προκε

Keywords
Τυχαία Θέματα