Preview 9ης αγωνιστικής

01:33 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15:00 NS2

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπεερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο στοχεύουν στη νίκη.Οι Κομεσίδης και Ντε Γκούζμαν θα είναι οι απουσίες για τον Μάουερ.
Ενώ, ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει με νίκη και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο

Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στάθη Ταυλαρίδη που είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός έμεινε και ο Καλλέργης λόγω τραυματισμού.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Παΐτο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Χοσέμι, Φλίσκας, Ντιέ, Μάνταλος, Μαρίν, Κάλβο, Σουάρεζ Εστράδα, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος, Βασιλακάκης.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσενάμο, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Γεωργίου, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης.


ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS1

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαντής, Πιπίνης, Σέτι και Καράσκο, αλλά και ο Λισγάρας για το γνωστό θέμα που αντιμετωπίζει.
Ενώ και ο Λεβαδειακός από την πλευρά του θα βρεθεί στην Τρίπολη για τον ίδιο σκοπό, αφού προέρχεται από ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο. Εκτός πλάνων έμειναν οι Γεωργίου και Σανγκουινέτι, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μάντζιος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας: Ερνάντεζ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα και Μπακασέτας.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι,Τσιντώτας, Νικολακάκης, Μουλόπουλος, Μάγκας, Λυκογιάννης, Πέππας, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Ροτζέριο, Μπούστο, Γιάντσης, Ορτέγκα, Κονέ, Καπός, Βασιλείου, Μάντζιος και Κάντζι.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2

Ο Εργοτέλης υποδέχεται στην Κρήτη τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση για να φτάσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Τζανακάκης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι αποκλείστηκε από την 20αδα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Πετράκης.
Μετά το κάζο της περασμένης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τα προβλήματα είναι γνωστά για τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς δεν υπολογίζονται οι Πράνιτς, Μπαϊράμι και ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Μεχία, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρέντζας, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Πελέ, Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης, Αναστασάκος και Βερπακόφσκις.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Keywords
Τυχαία Θέματα