Preview 9ης αγωνιστικής

01:16 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NS1

Ατρόμητος και Πανθρακικός αναμετρώνται για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να πάρουν τη νίκη μέσα στην έδρα τους για να μείνουν στην πεντάδα. Ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Ιγκλέσιας (είναι και τιμωρημένος) και τους τραυματίες Επστάιν, ο Καραμάνο.
Από την πλευρά τους οι παίκτες του Πανθρακικού θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή με τον Παύλο

Δερμιτζάκη στον πάγκο τους για να πάρουν ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση. Τα απρόοπτα δεν έλειψαν στην τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού, καθώς ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος αποχώρησε από την προπόνηση, μετά από μπάλα που δέχτηκε στο γόνατο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Δημούτσος, Κούτσι, Καραμάνος, Μπέλιτς

Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Σερφά, Μελίσσης, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Πρίττας, Βαχίρουα, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Λουσέρο, Παπαδόπουλος και Κυβελίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NS2

Με στόχο τη νίκη υποδέχεται την Κέρκυρα στα Χανιά ο Πλατανιάς. Ο προπονητής του Πλατανιά συμπεριέλαβε τον Ουκάρ που την Πέμπτη αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ άφησε εκτός τους Τσοντάκη, Αρόχα, Δημήτρη, Δράμι και Ζάλοντουκ.
Ενώ, η Κέρκυρα μετά τη λευκή ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, από την στιγμή που δεν έχει και κανένα πρόβλημα, με τον Άκη Μάντζιο να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς:Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής

Κέρκυρα:Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Μοντέιρο, Βενέτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Γιάντσης, Καραλής, Τσοκάνης, Μπάρκογλου, Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Γκούμας και Σταμογιάννος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 19:30 NS2

Με νέο... λουκ θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τους Κρητικούς τους Κοντρέρας, Φουστέρ, Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ παράλληλα άφησε εκτός αποστολής τον Μοδέστο. Ακόμα, ο 38χρονος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει μερικούς ποδοσφαιριστές, ενόψει του αγώνα της Τρίτης, όπως για παράδειγμα τους Τοροσίδη, Χολέμπας αλλά και Μασάντο.
Οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο δεν υποχώρησαν και ο Μίρνες Σίσιτς δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο σαββατιάτικο ματς του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί, έστω κι έτσι θα προσπαθήσουν να πα΄ρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει στην ψυχολογία τους, ενόψει της συνέχεια

Keywords
Τυχαία Θέματα