Preview 7ης αγωνιστικής

00:13 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16:00 NS2

Ο Αστέρας περιμένει στην Τρίπολη τον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και στοχεύει στο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Στάικος Βεργέτης δεν εξέπληξε με την ανακοίνωση της αποστολής, με τον Ζαραδούκα να μένει εκτός πλάνων λόγω ίωσης.
Ο Ατρόμητος, από την άλλη ταξιδεύει στην Τρίπολη με στόχο να φύγει με ένα διπλό για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Μοναδικό πρόβλημα για τον Παράσχο είναι ο Φυτανίδης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στην πλάτη και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Σέτι, Λισγάρας, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

Ατρόμητος: Τσενάμο, Σηφάκης, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Καραμάνος, Φάμπιο, Καλλέργης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Ούμπιντες και Καραγκούνης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 18:15 NS1

Στο Κρητικό ντέρμπι ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πλατανιάς με στόχο να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στη διοργάνωση. Το θετικό για τους «κιτιρνόμαυρους» είναι πως θα έχουν στην διάθεσή τους τον Αναστασάκο, ο οποίος πήρε μέρος κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις.
Όσον αφορά στον Πλατανιά, επιθυμεί να πάρει ένα σημαντικό διπλό, για το θέμα του γοήτρου για να επιστρέψει παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μοράλ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν θα βρεθεί στο Παγκρήτιο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος, Μεχία, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Μπαμ Μπαμ, Πελέ, Χαλκιαδάκης, Αναστασάκος και Βερπακόφσκις.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κατάι, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ναζλίδη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα και Φερνάντες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 20:30 NS2

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Άρη, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για βαθμολογικούς λόγους. Ο Νίκος Παντελής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Ο Άρης πάλι θα προσπαθήσει σ' αυτό το εκτός έδρας ματς να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και τον 1 βαθμό. Όσον αφορά στην αποστολή,ο Αγκάνθο τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Πάνος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ντούνης, Κούρος, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Αραβίδης, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λαμπρόπουλος, Ριβέρο, Λάσνικ, Κολοβός και Καλτσάς.

Άρης: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα