Preview 7ης αγωνιστικής

00:27 21/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ 16:00 NS1

Με μοναδική απουσία τον τραυματία Πιπίνη, ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (21/10, 16:00) παιχνίδι με τη Βέροια, στο οποίο ελπίζει να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Από την άλλη η Βέροια μετά την περασμένη ισοπαλία επιθυμεί να κάνει το καλύτερο δυνατό στην Τρίπολη. Εκεί ο Νίκος

Καρύδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο Τόμας και τον τραυματία Βεργώνη, ενώ ο Κόστλι θα ενσωματωθεί στην αποστολή κατευθείαν στην Τρίπολη, μιας και επέστρεψε στην Ελλάδα την Πέμπτη από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ονδούρας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Βέροια: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Έβερτον, Αμαραντίδης, Σνάουτσνερ, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπελόν, Καλογέρης, Κάρλος, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Γκιγιερμο, Ιωάννου και Κόστλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 18:15 NS1

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακο στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και επιθυμεί να πάρει τη νίκη. H ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα τα δώσει όλα για το τρίποντο.
Από την άλλη ο Λεβαδειακός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ναπολεόνι και Κουτσόπουλο, αλλά και τον τιμωρημένο Κυριακίδη. Παρόλα αυτά οι Βοιωτοί επιθυμούν μετά την ήττα από τον Πανθρακικό να πανηγυρίσουν ένα διπλό ή ακόμα και μια ισοπαλία.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Καλλέργης, Μπάλλας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Κούτσι, Καραγκούνης, Γιαννούλης, Επστάιν, Μπέλιτς.

Λεβαδειακός:Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος και Πινέιρο.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 18:15 NS3

Με στόχο ακόμα μια νίκη θα αγωνιστεί ο Πανθρακικός απέναντι στον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Κουτσόπουλο, αλλά και τους Στάθης και Παπαδόπουλος.
Με απουσίες και ο ΠΑΣ, αφού στη λίστα των παικτών που δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό προστέθηκε και ο Φώτης Γεωργίου. Ο μεσοεπιθετικός των Γιαννιωτών, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Τετάρτης όταν γύρισε το πόδι του, έκανε και σήμερα θεραπεία και δεν υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην αποστολή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Πρίττας, Μίνγκας, Λουσέρο, Μπαικαρά, Βαίρουα, Κυβελίδης, Κο

Keywords
Τυχαία Θέματα