Preview 5ης αγωνιστικής πλέι οφ

09:28 29/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (18:15, novasports 1)

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει την νίκη που θα τον φέρει μια ανάσα από την πρώτη θέση των πλέι οφ και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μια αγωνιστική πριν το τέλος. Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει σε Λάζαρ, Κάτσε και Σίλντενφελντ.
Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος μετά την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στο κόλπο της πρώτης θέσης και θα παραταχθεί στην Τούμπα αποφασισμένος για ένα

θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός αποστολής τον Γιαννούλη και τον Ταυλαρίδη που είναι τιμωρημένοι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (20:30, novasports 1)

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα της Αρκαδίας να θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σάκης Τσιώλης άφησε εκτός αποστολής τους Άλβαρες, Κοντοέ και Φούλοπ ενώ στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται ξανά οι Γεωργακόπουλος, Λένσε, Ρούσσης, Αναστασόπουλος.
Στην μάχη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα πάει για την νίκη στην Τρίπολη με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλο και Λίλα καθώς και στον τραυματία Πάντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα