Preview 4ης αγωνιστικής

00:03 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 16:00 NS1

Η Βέροια μετά τη «λευκή» ισοπαλία τη περασμένης αγωνιστικής επιθυμείς να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι γι΄αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες Δασκαλάκη, Τομάς και Ζε Βίτορ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και στους Λόπεζ, Μπεθέρα και Σνάουτσνερ, που είναι τιμωρημένοι.
Από την άλλη στον ΠΑΣ ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι

στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έχει στόχο μόνο το «διπλό».

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Orestes, Kali, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Bellon, Olaitan, Carlos, Μπαργκάν, Καλτσάς, Guillermo, Ιωάννου και Costly.

ΠΑΣ: Ταμπάση, Τσουκαλά, Τζημόπουλο, Τζάνη, Πατσατζόγλου, Πάντο, Ντάσιο, Μιχαήλ, Κοροβέση, Κολοβέτσιο, Νικλητσιώτη, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Μπαμπανιώτη.

ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 18:15 NS3

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μάκης Κατσαβάκης για τον αγώνα με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Ωστόσο οι «κίτρινοι» έχουν βάλει στόχο να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα στη διοργάνωση.
Εν τω μεταξύ η Κέρκυρα με τους Λεόν και Έντερ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν είναι έτοιμη να πάρει τους τρεις πόντους, για να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Άρης: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός και Τσουκάνης.

Κέρκυρα:Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Μπάρκογλου, Παπαδήμας, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Έντερ Μοντέιρο, Λεόν, Ζουμπουλάκης, Κρητικός, Καραλής, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος, Νάστος, Ηλιάδης, Χαμπλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 20:30 NS1

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον Κυριακάτικο (23/9) αγώνα με τον Πανθρακικό έμεινε ο Λιούμπομιρ Φέισα, λόγω ενοχλήσεων, με τον Λεάντρο Γκρέκο να παίρνει την θέση του. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στόχο τη νίκη για να αλλάξει το άσχημο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, μετά και την τελευταία Ευρωπαϊκή ήττα από την Σάλκε.
Στο αντίθετο στρατόπεδο ο Πανθρακικός έχει αρκετά καλή ψυχολογία, έπειτα από τη μεγάλη νίκη του επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να δείξει τα ίδια στοιχεία και απέναντι στον Ολυμπιακό. Το θετικό για τον προπονητή του Πανθρακικού είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και μένει να δούμε αν θα διατηρήσει στην ενδεκάδα τους παίκτες που ξεκίνησαν κόντρα στον Παναθηναϊκό ή αν προχωρήσει σε αλλαγές.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Δεν έχει ανακοινωθεί

Πανθρακικός:

Keywords
Τυχαία Θέματα