Preview 3ης αγωνιστικής

23:20 30/8/2013 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:15 NS1
Η Ξάνθη υποδέχεται για τον Εργοτέλη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη για να φτάσουν τους 6 βαθμούς και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Το πρόβλημα τραυματισμού του ξεπέρασε ο Πέτρος Μάνταλος και έτσι θα βοηθήσει την Ξάνθη στην εντός έδρας αναμέτρησή

της με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Καρίμ Σολτάνι και Δημήτρης Κομεσίδης που δεν πρόλαβαν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.
Ενώ, ο Εργοτέλης πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ξάνθη, μετά από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντιν και Μεχία.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Ξάνθη: Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Ντιέ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Τσιάρας, Τριάδης, Κάλβο, Μαρίν, Ράνος, Μάνταλος, Τορομανίδης.
Εργοτέλης: Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Πίτσος, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Δωματάς, Μπαμ Μπαμ, Βερπακόφσκις, Αναστασάκος.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:15 NS2
Η Καλλονή υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ και μετά τις θετικές της εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τη νίκη επί του Άρη, στην Θεσσαλονίκη, επιθυμεί να πάρει ακόμα ένα «τρίποντο». Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Κριπιντίρης και Περόνε, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, όπως και τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Αγρίτης και Χουανλού.
Και οι στόχοι του ΠΑΣ δεν απέχουν πολύ από τω γηπεδούχων, αφού κι αυτοί έχουν συγκεντρώσει 4 βαθμούς και στοχεύουν σε ένα σημαντικό «τρίποντο».Ο Σάββας Παντελίδης δεν αντιμετωπίζει απουσίες, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά φέτος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βινσέντο, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Καλλονή: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μποντάνι, Λεάντρο Πίντο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Γ. Γκαρσία, Μανούσος, Καζάκης, Φαρία, Γκάσιτς, Γάλλας, Λαμπρόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Γιουκαρής και Μπουρούς.
ΠΑΣ:Βελλίδης, Αμπάρης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζιμόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα,Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβες, Κοροβέσης, Ίλιτς, Γιάκος και Βινσέντο.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 21:30 NS2
Μετά την πανωλεθρία στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αλλάξει το κλίμα και να πάρει μια σημαντική εντός έδρας νίκη με τη Βέροια. Το «παρών» στην αποστολή δίνει ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, παρά το γεγονός πως αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων». Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, μια και υποφέρει από ενοχλήσεις.
Ενώ, η Βέροια μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ θέλει και στην 3η αγωνιστική να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα και να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των γηπεδούχων. Η ομάδα της Βέροιας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έρχεται στην Αθήνα πάνοπλη για το καλύτερο δυνατό.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.
Βέροια: Αναστασόπουλος, Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Μπέν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς, Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Γκιγιέρμο, Βεργώνης, Σεκούντο,Παυλίδης, Μάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα