Preview 30ης αγωνιστικής

01:02 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ19:00 NS4

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Άρη για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει να πάρει τη νίκη για το γόητρο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει υπολογίζει στους Μαρίν και Λοντίγκιν που είναι τιμωρημένοι, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Βασιλακάκης στην αποστολή, στην οποία έχει μπει και ο νεαρός Τριάδης.
Ενώ, ο Άρης

θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να «σφραγίσει» την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Γιάννης Γιαννιώτας κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Ζαρόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Σολτάνι, Νάκα, Ράνος, Μάνταλος, Τριάδης.

Άρης: Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η.19:00 NS6

Ο Αστέρας μετά από μια εξαιρετική σεζόν που έκανε επιθυμεί να κλείσει την αυλαία με νίκη μέσα στην έδρα του. Οι Πιπίνης, Σανκαρέ και Ουσέρο είναι τιμωρημένοι ενώ οι Μπαρτολίνι, Περόνε και Τσαμπούρης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους κι έτσι μετά την προπόνηση του Σαββάτου (20/04), ο Σάκης Τσιώλης τους άφησε έξω από τη 19άδα του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Ενώ, ο ΟΦΗ ακόμα δεν έχει τσεκάρει την παραμονή του και περιμένει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης πήρε μαζί του, τους ετοιμοπόλεμους παίκτες που είναι οι: Γουναρίδης, Μπούρμπος, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Βιτώρος, Νύκταρης, Ζορμπάς, Ροβίθης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης και Αγριμάκης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας:Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κοντοές, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Σέττι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Έγκον, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λένσε

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μπούρμπος, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Βιτώρος, Νύκταρης, Ζορμπάς, Ροβίθης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης και Αγριμάκης.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ19:00 NS2

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα εδώ και αρκετό καιρό και περιμένει να κλείσει με νίκη στη διοργάνωση. Ο Τζαμέλ Αμπντούν έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, καθώς τα άλλα προβλήματα του Ολυμπιακού δεν αποδείχτηκαν σοβαρά.
Από την άλλη, ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά την αποχή έχει κάνει μόνο μι προπόνηση θέλει να πάρει κάτι θετικό στην αναμέτρηση της Κυριακής. Από την αποστολή της ομάδας της Νέας Σμύρνης απουσιάζει μόνο ο τιμωρημένος Παντίδος.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ:Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος και Ντιακιτέ.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Παναγιωτούδης, Ρόκας, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Μπούζας, Οκόγιε, Καμπάνταης, Αραβίδης, Τόσκας

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ19:00 HIGH/TS

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης αισθάνθηκε βαρείς τους προσαγωγούς του κι ο Μπερτράντ Ρομπέρ ταλαιπωρείται από ίωση. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εκτός είχε μείνει κι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έτσι ώστε να πάρει «ανάσες» ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα.
Ενώ και ο ΠΑΣ έχει μπει στα πλέι οφ και θέλει να ολοκληρώσει την περίοδο με τον καλύτερο τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και θα παραταχθούν πάνοπλοι στην Τούμπα

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ:Ιτάνζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Παπαδόπουλος, Κάτσε, Πέλκας, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης.

ΠΑΣ: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Γιάκος, Ίλιτς, Ντάσιος, Κεϊτά, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Πάντος, Τζημόπουλος, Νικλητσιώτης και Τσουκαλάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ19:00 NS3

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πρόλαβε να μπει στα πλέι οφ, αλλά θέλει μέσα στην έδρα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν προπονήθηκε το Σάββατο (20/04) λόγω σφιξίματος στην αριστερή γάμπα κι έμεινε εκτός αποστολής όπως κι οι Κουίνσι, Φορναρόλι, οι οποίοι είχαν αμφότεροι ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο. Εκτός είναι κι ο Σπύρος Φουρλάνος ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ενώ στην προπόνηση δεν ήταν ο Μαρίνος ο οποίος είχε άδεια, ενώ δεν είναι και στην αποστολή, όπως κι ο τραυματίας Μαυρίας κι οι τιμωρημένοι Ζέκα και Πίντο.
Να διώξουν τα άγχος για την παραμονή της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα θέλουν οι παίκτες της, με το να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ετσι, οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη θα παλέψουν για τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, όπως και ο τιμωρημένος Τζόναθαν Λόπεζ.


Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: -----------------------------

Βέροια: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Κόστλι, Ιωάννου, Καντιμοίρης, Καλί, Τζημογιάννης, Μπερτίν, Παυλίδης, Καλτσάς και Μοκάκε.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ19:00 NS EX1

Ο Πανθρακικός φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης την Κέρκυρα και έχει ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των βαθμών της νίκης. Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να υπολογίζουν τον Λουσέρο που είναι τιμωρημένος καθώς και τον τερματοφύλακα της ομάδας, Δημήτρη Κουτσόπουλο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο του.
Ενώ, η Κέρκυρα ήδη έχει αποχαιρετίσει τη Σούπερ Λίγκα και θέλςι να κλεισει τη σεζον στην μεγάλη κατηγορία με μία καλή εμφάνιση και με ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Βρονταράς, Μπαικαρά, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Αθανασιάδης, Μακρυδημήτρης, Τζάνης, Ντιόγκο, Μίνγκας, Κάσελαν, Σκλιοπίδης, Γωνιάδης και Καθάριος.

Κέρκυρα: Στρατηλάτης, Ριγανάς, Βενέτης, Πετρούσης, Αγρίτης, Σταμογιάννος, Κυβελίδης, Γκέσιος, Στάμου, Λεόν, Λάμπρου, Κρητικός, Αρμένης, Μοσχάκης, Ηλιάδης, Γιάντσης, Αθανασίου, Ντινιωτάκης, Ανδρεόπουλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ19:00 NS EX2

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και ο Αγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, για την αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας στα Περβόλια.
Από την άλλη, ο Λεβαδειακός θέλει να κλείσει θετικά την χρονιά και στοχεύει σε κάτι θετικό μέσα στα Χανιά. Η προετοιμασία των Βοιωτών για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε με τον Ολιβιέ Μπουμάλ να μην ξεπερνά τον τραυματισμό του και να μένει στη Λιβαδειά.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Κηπουρός, Ζάλουντοκ, Λαζαρίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τζανής, Δημήτρης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Δέντσας, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Μαρτσάκης, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μπέλιτς, Γιάννου, Ναζλίδης, Γιακουμάκης, Αναστασάκος και Τσιντί.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγεχόν, Πέππας, Μίλιεβιτς, Ρομέου, Πόι και Πινέιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα