Preview 2ης αγωνιστικής

22:40 23/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η. 19:15 NS2

Η Βέροια αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά (2-2) επιθυμούν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Γκιγιέρμο και Αποστολόπουλο που είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Ντα Κόστα με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην

αποστολή.
Από την άλλη, ο ΟΦΗ θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση και σε αυτή την προσπάθεια ο Δερμιτζάκης θα έχει στην διάθεσή του, τελικά τον Περογαμβράκη,ο οποίος αν και τραυματίστηκε στον ώμο θα βρεθεί κανονικά στην Βέροια.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια: Αναστασόπουλος, Καντοιμήρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Σεντεμέντες, Τραπ, Όστοϊτς, Βεργώνης, Παυλίδης, Μπαργκάν, Καλτσάς, Πλαβούκος, Μπεν, Μάνος, Μντράκοβιτς, Σεκούντο.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Αγριμάκης, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Ζβαστίγια, Καλαϊτζιτς, Βερόν, Γκαλέτι, Ζε, Κουτσιανικούλης, Μακρής, Νιμανί, Όγιος, Περογαμβράκης, Ροβύθης, Τριποτσέρης και Φραγκουλάκης.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:15 NS1

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ήττα του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 2-0 και θέλει να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι ξέρουν πως είναι δύσκολη η αποστολή, αλλά θα παλέψουν για το καλύτερο.Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Πόι και Καλί, όπως και τους τιμωρημένους Δάρλα, Σφακιανάκη και Κουτσοσπύρο.
Ενώ, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στη Σούπερ Λίγκα και είναι έτοιμος για μια καλή εμφάνιση που θα του δώσει το «διπλό». Προβλήματα πέραν του Λίνο και του Λόρενς δεν υπάρχουν, οπότε δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην αποστολή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Μύγας, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς και Μπελόν.

ΠΑΟΚ:Χακόμπο,Γλύκος,Κατσικάς,Λόπεθ,Βίτορ,Σκόνδρας,Κίτσιου,Λάζαρ,Κάτσε,Τζιόλης,Γεωργιάδης,Ολίσε,Λούκας,Στοχ,Σαλπιγγίδης,Αθανασιάδης,Νέτσιντ,Τζανδάρης,Κωνσταντινίδης


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:30 NS2

Τελικά πήρε την έγκριση καταλληλότητας το γήπεδο της Νέας Σμύρνης από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής και το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί κανονικά εκεί. Οι γηπεδούχοι μετά το 0-0 της πρεμιέρας στην Κρήτη είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, παρά το γεγονός πως το ματς είναι δυνατό.
Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη επιθυμεί να συνεχίσει με «τρίποντο» στην διοργάνωση και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα δύσκολο ματς.Κανονικά προπονήθηκε την Παρασκευή ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, με τον Γιάννη Αναστασίου να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Κούρος, Ντούνης, Μπούζας, Κολοβός, Λάσνικ, Ριβέρο, Μενδρινός, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Αραβίδης, Παναγιωτούδης, Πάνος, Λιόλιος και Ζαχαράκης.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα