Preview 28ης αγωνιστικής

00:14 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο.Φ.Η. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 NS2

ΟΦΗ και ΠΑΣ ανοίγουν την αυλαία της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στην Κρήτη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το 0-0 του Άρη και γι' αυτό θα παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο. Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Σα Πίντο, καθώς εκτός πλάνων τέθηκαν ο άρρωστος Σίσιτς, οι τραυματίες Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Βερόν και οι Δασκαλάκης, Δαμιανάκης, Φαζός και Γιαγκιόζης.
Από

την άλλη ο ΠΑΣ θέλει να πάρει το «διπλό» για να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα.Κολοβέτσιος και Μιχαήλ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και βρίσκονται στην αποστολή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Αγριμάκη, Φερνάντεζ, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ντουντού, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Ροβίθη, Ζε, Κυζιρίδη, Περογαμβράκη και Νούνιες.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Γιάκος, Χαρίσης, Τζιμόπουλος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Ακόστα, Τσίτου, Λεάντρο, Σονγκό, Τσάβες, Βίλα, Λίλα, Στρούνα.


SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS2

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Λεβαδειακού η Ξάνθη θέλει για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και στο ματς με τον Αστέρα. Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει καταστρώσει τα πλάνα του.
Από την άλλη ο Αστέρας, θα αγωνιστεί στην Ξάνθη με στόχο να συνεχίσει το σερί του. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γκοϊάν και Μουνάφο, όπως και Παπαχρήστος.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη: Κυριακίδης, Τσέμα, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Μάνταλος, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Νάκας, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.

Αστέρας: Μπαντής, Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Βάλντο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:30 NS1

Παναθηναϊκός και Άρης κλείνουν την αυλαία της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα για το Σάββατο. Οι «πράσινοι», μετά τη νίκη στο ντέρμπι είναι έτοιμοι να πάρουν ακόμα τρεις βαθμούς απέναντι στον καταδικασμένο Άρη. Ο Σίλντενφελντ βρίσκεται από το πρωί στο νοσοκομείο και θα παραμείνει για 2-3 μέρες προκειμένου να λάβει προληπτικά θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη.
Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη που δείχνουν να μην σώζονται θα βρεθούν στη Λεωφόρο με στόχο να πραγματοποιήσουν μια καλή εικόνα και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Τσουμάνης είχε ενοχλήσεις στη μέση με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο (8/3) παιχνίδι.Επίσης, εκτός πλάνων είναι και οι Μπουγαίδης, Μπακασέτας, Αγκάνθο που είναι τιμωρημένοι, οι Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος, Καμινιώτης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά και οι Ψυχογιός, Ρένια.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλη, Ταμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Άρης: Γουναρίδης, Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Βλάχος, Βαγγέλη, Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τσιάρας, Τάτος, Σουνάς, Κουσίδης, Μανιάς, Αγγελούδης και Καραγιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα