Preview 27ης αγωνιστικής

00:12 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 NS1

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Αστέρα, στη Νέα Σμύρνη στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μην αγχώνονται και περιμένουν να έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έχει επισημάνει στους παίκτες του την σημασία του αγώνα, ενώ κατέστρωσε τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει τους ανέτοιμους Ανδράλα

και Τσαμουρλίδη, αλλά και τον τραυματία Καμπάνταη.
Ενώ, ο Αστέρας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επιθυμεί να πάρει το διπλό, ώστε να βρεθεί μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχει ο τιμωρημένος Τσαμπούρης, αλλά και οι τραυματίες Χουανίτο, Έγκον, Φούλοπ, Πιπίνης και Ουρτάδο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κουλουχέρης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Τόσκας, Σάμαρης, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε και Ντούνης.

Αστέρας: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέτι, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Φραγκουλάκης, Κάφα, Καλαντζής, Λέντσε και Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα