Preview 24ης αγωνιστικής

00:18 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15:00 NS2

Πλατανιάς και Εργοτέλης ανοίγουν την αυλαία του Πρωταθλήματος της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν στο κρητικό ντέρμπι για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. .Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Τετέ και τους τραυματίες Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη και Ναζλίδη.
Ενώ, ο Εργοτέλης στοχεύει βρει την τρίτη διαδοχική της επιτυχία στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από τις νίκες στην έδρα του Πανιωνίου και στο Παγκρήτιο απέναντι στη Βέροια.

Οι αποστολές

των δυο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα και Φερνάντες.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Παντελάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Αμπντούλ Αζίζ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο, Διαμαντάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS1

Ο Απόλλων μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής (1-1) απέναντι στον Λεβαδειακό θέλει για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα να διεκδικήσει τη νίκη για να ξεφύγει από την 16η θέση και να πάρει ανάσα. Ο Λόρι Σάντσεζ δεν έχει στη διάθεσή τους τραυματίες Διαμάντη και Σόουζα, όπως και τους τιμωρημένους Φαρινόλα και Δεληζήσ στον πάγκο της, Ενώ, η Ξάνθη με την επιστροφή του Κεχαγιά στον πάγκο της θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να αφήσει πίσω της τα όσα άσχημα την ταλανίζουν. Μετά την εμπλοκή του Πανόπουλου σε τροχαίο δυστύχημα, αλλά και την φυγή του Γκαρσία (σ.σ. όταν έμαθε πως δεν είναι στην αποστολή).

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Απόλλων: Τζόρβας, Πετρόπουλος, Χατζηζήσης, Μπάρκογλου, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Άλβαρεζ, Λουσέρο, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Τσοκάνης, Γκόμεζ, Παντελιάδης, Μίνγκα, Τσιλιγκίρης, Κόρμπος, Γκουέλα και Άμπροουζ

Ξάνθη: Τσέμα, Κυριακίδη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Χοσέμι, Βάλλα, Γούτα, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Τριάδη, Μαρίν, Μάνταλο, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολτάνι και Σολάρι.


ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ19:30 NS2

Η Βέροια υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και την 26η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι που γνωρίζουν πως έχουν μπροστά τους μια δύσκολη δοκιμασία θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ντόστανιτς αποφάσισε να προφυλάξει τρεις ποδοσφαιριστές. Τους Τραπ, Γεωργίαδη και Μπάρμπα. Παράλληλα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αμαραντίδης και ο ανέτοιμος Αποστολόπουλος.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη, μετά τη νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου θέλει να περάσει από τη Βέροια με τρίποντο. Ο Μίτσελ άφησε τελευταία στιγμή τους Χοσέ Χολέμπας και Μασάντο, καθώς ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ ο Πορτογάλος ένιωσε λίγο «βαρύ» τον προσαγωγό του και αποχώρησε από το πρόγραμμα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα και Σέποβιτς.

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα και Σέποβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα