Preview 23ης αγωνιστικής

00:11 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 NS2

Ξάνθη και ΠΑΣ ανοίγουν την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Ακρίτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη. Ο Ράινερ Μάουρερ δεν περιλαμβάνει στα πλάνα του τον Ντε Γκούζμαν που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Αντίθετα υπολογίζονται οι Κάλβο και Παΐτο.
Από την

άλλη ο ΠΑΣ που πέτυχε μετά από αρκετό καιρό την πρώτη του νίκη και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τους Βίλα, Λίλα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Κίτου και Λεάντρο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη:Τσέμα, Ζαρόπουλος, Παΐτο, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Χοσέμι, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Γκαρσία, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Κάλβο, Μαρίν, Τριάδης, Σολτάνι, Σουάρεζ, Σολάρι.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Κυβελίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Στρούνα, Χαρίσης, Γιάκος, Κρητικός, Τζιμόπουλος, Κίτου, Ρουμπολάκου και Λεάντρο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ 15:00 NS3

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τη Βέροια στην Κρήτη και θέλει τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Ενώ, η Βέροια από την άλλη που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας θέλει ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ράτσκο Ντόστανιτς, καθώς ο Αμαραντίδης είναι τιμωρημένος, ενώ ο Αποστολόπουλος ανέτοιμος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Εργοτέλης: Δεν έχει ανακοινωθεί

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Όστοιτς, Τραπ, Ζεζίνιο, Γκονζαλβες, Μπεν, Μπαργκάν, Καλτσάς, Μάνος, Παυλίδης, Σιόντης, Βέρτζος, Σισοκό, Κομόλοφ, Τζιμογιάννης και Βεργώνης.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 17:15 NS7

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος περιμένει την Καλλονή για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες θέλουν να συνεχίσουν με τρίποντο και γι' αυτό θέλουν να παρουσιάσουν ένα θετικό προσωπο. Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες του σ την διάθεσή του.
Η Καλλονή πάλι βρίσκεται στην Αθήνα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον Αστέρα τις προηγούμενες ημέρες με 2-0. Ο Μαρσέλο Άλβες ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μαξίμ Ζος και Θεοδόσης Κύπρου των οποίων τα δελτία ήρθαν, βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος:Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Καραμάνος, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Φάμπιο, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκαρσία και Γεωργίου.

ΑΕΛΚ: Σιδεράκης, Χογκ, Γιαζιτζόγλου, Βαλιός, Ζος, Κειτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Φουρλάνος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Ποντάνι, Γάλας, Φαρία, Περόνε, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Κύπρου, Γιορέντε και Καλτσάς.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 17:15 NS3

Λεβαδειακός και Απόλλων κοντράρονται για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Οι γηπεδούχοι αναζητούν οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρουν ανάσα. Ο Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Βούκσεβιτς, Μανόλο και Μαχαίρα, καθώς και στον Βασιλείου που δεν έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της Τρίτης.
Και ο Απόλλων έχει στόχο το διπλό για τον ίδιο λόγο, αφού μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής παραπαίει. Ο Λόρι Σάντσεζ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αργυρόπουλο, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Άλβαρεζ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Μάγκας, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Λαμπρόπουλος, Ροτζέριο, Βρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Μάντζιος, Γιάντσης, Α. Ορτέγκα και Καπό.

Απόλλων: Τζόρβας, Πετρόπουλος, Γουμάγιας, Παπαζαχαρίας, Χατζηζήσης, Μπάρκογλου, Κανακούδης, Άμπροουζ, Παντελιάδης, Μίνγκας, Άλβαρεζ, Λουσέρο, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης και Κόρμπος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS2

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και θέλει να συνεχίσει με τρίποντο μετά από αυτό του Παναιτωλικού. Στην αποστολή για πρώτη φορά, μετά την μεταγραφή του βρίσκεται ο Ερνάν Πέρεζ, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν Μανιάτης, Μανωλάς και Μπονγκ.
Ενω, ο Πανιώνιος θέλει να σταθεί αξιοπρεπώς σ' έναν δύσκολο αγώνα και σε μια δύσκολη έδρα. Εκτός πλάνων είναι οι Τόσκας, Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, που συνεχίζουν την θεραπεία τους και οι Λαμπρόπουλος, Κούρος που θα εκτίσουν τις ποινές τους.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ:Ρομπέρτο, Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Πελέ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Πέρεζ.

Πανιώνιος: Καμπάνταης, Αραβίδης, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Κωστάκης, Λάσνικ, Μπούζας, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Κορκόντζελος, Ζαχαράκης, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρντι, Πάνος, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS4

Ο Πανθρακικός στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα αντιμετωπίζει τον Πλατανιά μετά τη λευκή ισοπαλία των περασμένων ημερών με τη Βέροια θέλει μόνο το τρίποντο. Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πασχαλάκη και Σέρεμετ, ενώ για πρώτη συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Σαμπάτ.
Ο Πλατανιάς από την άλλη στοχεύει στο να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα και γι' αυτό θα παρουσίασει καλή εικόνα.
Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε τον Τόρες να προπονείται κανονικά και τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του, ενώ ο Τετέ έμεινε εκτός 19άδας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ζδράβος, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Μακρυδημήτρης, Μαμούτ Σεϊδάν, Λαδάκης, Καθάριος, Τριανταφύλλου, Χασομέρης, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Σαμπάτ, Ιγκόρ, Μολίνα, Ντιόγκο και Ρομέου.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σούκια, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα και Φερνάντες.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS3

Αστέρας και Παναθηναϊκός κοντράρονται στην Τρίπολη για την 23η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο Πρωτάθλημα και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα θετικό πρόσωπο. Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει για ακόμα μια φορά τους Ερνάντεζ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο και Κουρμπέλη.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του το στραπάτσο με τον ΟΦΗ (1-1) και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μπαϊράμι εγκατελειψε λόγω ενοχλήσεων στη μέση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ακόμη μια μέρα οι Μέντες, Πράνιτς και Μουζακίτης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας:Γεωργακόπουλος, Μπαντής, Λούι, Τσαμπούρης, Κοντοές, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Κάφα, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Καράσκο και Μπαράλες.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Αναστασόπουλος, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η.19:30 NS2

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ κοντράρονται στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και στοχεύουν μόνο στη νίκη, μετά τη γκέλα των προηγούμενων ημερών με τον Πλατανιά.
Από την άλλη ο ΟΦΗ προέρχεται από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και με θετική ψυχολογία είναι έτοιμοι για ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα.Ο Μίροσλαβ Στοχ έμεινε εκτός αποστολής, με τον Μάαρτεν Μάρτενς να έχει ενοχλήσεις.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Χούσεν.

ΟΦΗ: Δεν έχει ανακοινωθεί

Keywords
skoda, ξανθη, χοσέμι, βεροια, κρητη, μπεν, αελ, περιστερι, αθηνα, νέα, κυπρος, απολλων, ολυμπιακος, πανιωνιος, οσφπ, παναθηναικος, οφη, παο, μαρινακης, ΠΑΟΚ, κατσουρανης, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , νικος παπαζογλου, γιαννης ρουσακης, αδωνις γεωργιαδης, θανασης γιαννακοπουλος, αποτελεσματα, ζεκα, αελ, αυλαια, εδρα, ηττα, ιωση, κυπρου, οσφπ, οφη, προγραμμα, τα νεα, ψυχολογια, αθανασιαδης, ακης, απολλων, ατρομητος, αυλωνιτης, βιλα, βρισκεται, γεωργιου, διπλο, δωνης, εμειναν, ζησοπουλος, ιδιο, υπηρεσιες, θετικο, ιγκλεσιας, ιγκορ, εικονα, καζακης, λαγος, λεαντρο, λεβαδειακος, λευκη, λογο, μαξιμ, μπεν, νικη, νινης, οπωσδηποτε, παπαζογλου, παο, παυλιδης, πελε, προβληματα, σουπερ, τριπολη, φορα, χοσέμι, φυτανιδης, ιμπαγασα, κονε, κωτσιος, μεινει, μια φορα, μητροπουλος, ουμπιντες, skoda, σπυροπουλος, τουμπα, θετικα, χολεμπας
Τυχαία Θέματα