Preview 20ης αγωνιστικής

00:09 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00/NS2

Ξάνθη και ΠΑΣ ανοίγουν την αυλαία για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά το 0-0 με την Κέρκυρα θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να αναρριχηθούν στην βαθμολογία.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δήμο Μπαξεβανίδη, όπως και στους τραυματίες

Αντώνη Ράνο και Παναγιώτη Τριάδη.
Ενώ, οι φιλοξενούμενοι που ισοβαθμούν στην βαθμολογία με τους αντιπάλους τους (27β.) θέλουν να πάρουν το διπλό για να ξεφύγουν.
Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Κοροβέσης, Γιαννιώτης, Ηλιάδης, Νάκος και Γαρουφαλιάς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη:Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Γκομσί, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Βάλτερ, Μπέλιτς, Καπετάνος.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Στρούνα, Σαπαλίδης, Χαρίσης, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Τσάβες, Αυγενικού, Γιάκος, Μανιάς, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Ντάσιος, Σκόνδρας, Ακόστα, Μιχαήλ, Κρητικός.
Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15/NS7

Κέρκυρα και Βέροια κοντράρονται για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον νεοαποκτηθέντα Χουμπούτια.
Ενώ, η Βέροια θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία και στο νησί των Φαιάκων. Ο Γκρανέρο δεν μπορεί να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καλί, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και του Βέρτζου, που είναι τιμωρημένος.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Κέρκυρα:Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Ζορμπάς, Κόντος, Παρασκευαϊδης, Σιόντης και Γεωργακόπουλος.

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Μπράβο, Όστοϊτς, Καταλά, Μαλόν, Aμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βεργώνης, Εσπάρθα, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Μπαργκάν, Καλτσάς, Κάμπορα.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15/NS3
Αστέρας και Πανιώνιος κοντράρουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Τρίπολης θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες.
Ο Στάικος Βεργέτης έχει στη διάθεσή του τους Κοσίτσκι, Σανκαρέ, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, όπως και τον Κιτόκο, ενώ έτοιμος για το ντεμπούτο του είναι ο νεοαποκτηθείς Αλόκο.
Ενώ, ο Πανιώνιος αναζητάει το διπλό για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τραυματίας Ιμπαγάσα και ο τιμωρημένος Τασουλής.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας:Κοσίτσκι, Μπαντής, Λούι, Κιτοκό, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Αλόκο, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τορμένα, Ρόλε, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Πάρα και Μούκαμ.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Καθάριος, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Σιώπης, Οικονόμου, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός, Μπούζας, Χατζηισαΐας, Μασούρας, Γκέζος, Γιάννου, Κόρμπος και Βλάχος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 17:15/NS2
Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Καλλονή για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» αναζητούν τη νίκη για να επιστρέψουν στα τρίποντα,μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο. Εκτός έμειναν Σωτήρης Νίνης, Ουασίμ Μπούι και Γιώργος Κουτρουμπής.
Ενώ, η Καλλονή θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνισιτκό πρόσωπο για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Απόντες είναι οι Χουάνμα, Γιορέντε και Κεϊτά, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο Βαλλιός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ:Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Δώνης, Ντίνας, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Καλλονή:Χογκ, Αλέξιτς, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Τσαμπούρης, Κριπιντίρης, Ναβάρο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Μανούσος, Πιπίνης, Αντέτζο, Μίνγκας, Στεφάνοβιτς, Καμαρά, Καλτσάς, Αγρίτης, Γιώργου, Ξύδας.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15/NS4
Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ θα ψάξουν το τρίποντο για να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα. Στην αποστολή μετέχει και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά,μετά από καιρό.
Από την άλλη, ο Λεβαδειακός θέλει κι αυτός το διπλό, αφού βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Σηφάκης, Κώτσιος και Ζίτο.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός:Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Φραγκούλης, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ηλιάδης, Ρομέου, Τζάνης, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Ιγκόρ, Μπάλντα.

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τομάς, Πιντέρ, Σκέμπης, Κώτσιος, Μάγκας, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Μπουσταμάντε, Σάντσες, Ορτέγκα, Μάντζιος, Σοτέλο.

Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30/NS1
Στην Κρήτη ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, ωστόοο θέλουν να πάρουν ό, τι καλύτερο μπορούν. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Αρτόλα, Περογαμβράκης και ο τρίτος τερματοφύλακας Γιαγκιόζης. Ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχουν οι τραυματίες Ρομπέρτο, Μποτία και Στρέζος, ο ανέτοιμος Φουστέρ, παρά το γεγονός πως έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, ο απόντας Εντινγκά, αλλά και οι Μπουχαλάκης, Ολαϊτάν, Διαμαντάκος και Γκαζαριάν για λόγους τακτικής.
Ενώ, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ:Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης και Μερεμβασβίλι.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Γιαννούλης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα