Preview 20ης αγωνιστικής

00:15 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15:00 NS2

Παναιτωλικός και Πανθρακικός ανοίγουν την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν, να αφήσουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ και θέλουν εντός έδρας νίκη. Παρά το ότι συμμετείχε στην προπόνηση ο Νικολάς Μαρτίνες δεν είναι στην αποστολή καθώς ακόμα είναι ανέτοιμος.

Από την άλλη ο Πανθρακικός με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί της Ξάνθης έχει πάρει ανάσα και θέλει να συνεχίσει με τρίποντο. Ο Μάντζιος έχει την ευχέρεια να παρατάξει όσο το δυνατό καλύτερο σχήμα,

αφού δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Κουτρομάνος, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Εμπόου, Ρομέου, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Κάσες, Ζδράβος - Ρίζος, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Τζάνης, Χασομέρης, Καθάριος, Μολίνα, Μαξίμ και Ιγκό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS1

Μετά τη γκέλα με τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.Ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν κατάφερε να βρίσκεται στην αποστολή.

Ενώ, ο Λεβαδειακός θέλει σ' αυτή την δοκιμασία να παρουσιαστεί σοβαρός και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Ο Χρήστος Ιντζίδης και ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι στην αποστολή, όχι όμως και οι Ασουνσάο και Βαρέλα που ακόμα είναι ανέτοιμοι.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σάμαρης, Βάις, Μήτρογλου.

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Γεωργίου, Μάγκας, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Σκέμπης, Νικολακάκης, Πετράτζι, Ροτζέριο, Καπό, Κονέ, Ορτέγκα, Γιάντσης, Μάντζιος και Βασιλείου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS2

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ κοντράρονται για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί, αφού το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς είναι δύσκολο. Τόσο ο Τάσος Αυλωνίτης όσο και ο Παύλος Μητρόπουλος ήταν τιμωρημένοι και δεν αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, εξέτισαν και είναι στη διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη και θα βρεθεί στην Αθήνα με μοναδικό στόχο το «διπλό».Ο Στέφενς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βουκιτς, ο οποίος υποφέρει από ίωση και τη θέση του πήρε ο Μάρτινς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανιώνιος: Αραβίδης, Καμπάνταης, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Γιάννου, Μητρόπουλος, Μπούζας, Κωτσαλάς, Κουλουχέρης, Ανέστης, Ντούνης, Παντίδος, Κολοβός, Κούρντι, Λάσνικ, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Πάνος.

ΠΑΟΚ: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Μάρτινς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Κατσουράνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα