Preview 14ης αγωνιστικής

00:32 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 15:00 NS1

Πλατανιάς και Βέροια αναμετρώνται για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στα Χανιά. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αφού από την στιγμή που δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Άγγελος

Αναστασιάδης θα έχουν στην διάθεσή τους τους Πέτρο Κανακούδη και Αγκιλέρα, οι οποίο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και θα ενισχύσουν κανονικά τον Πλατανιά.
Ενώ, η Βέροια που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ευελπιστεί να πανηγυρίσει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές και στη λίστα με τους εκλεκτούς δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα των Μπελόν, Ζε Βίτρο, Μπεθέρα, Τόμας και Βεργώνη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης και Τζανής

Βέροια: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Σνάουτσνερ, Καφές, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου, Κόστλι, Μπαργκάν και Παυλίδης

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS4

Η Ξάνθη υποδέχεται το Περιστέρι στα Πηγάδια για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Ακρίτες θέλουν να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους αντεπίθεση κατακτώντας αρχικά το τρίποντο στο Κυριακάτικο εντός έδρας ματς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς πλέον τραυματίες Ντάνι, Γκλέισον και Μπαξεβανίδη, αλλά αισιοδοξεί για τη νίκη.
Ενώ, ο Πανιώνιος αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ευθύμη Κουλουχέρη, ο οποίος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έμεινε στην Αθήνα. Έστω κι έτσι οι Νεοσμυρνιώτες θα στοχεύσουν στο διπλό, που θα τους διατηρήσει στην 5άδα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Μπούζας, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης και Καμπάνταης.

Πανιώνιος: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μαρίν, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Λυμπερόπουλος, Καζούμπα, Ράνος, Νάκας, Γκατσολάρι, Τορομανίδης, Τριάδης, Μαρκόφσκι

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ 17:15 NS3

Ο Αστέρας θέλει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη να επιστρέψει στις νίκες μετά το 1-1 με την Ξάνθη. Έτσι θα προσπαθήσει να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο για να κάνει εύκολο το έργο του. Ήδη, ο Σάκης Τσιώλης έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνη, Περόνε, Ουσέρο και Μπακασέτα, ωστόσο έχει βρει τον τρόπο να καλύψει τα κενά. Μάλιστα για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ντάνιελ Ορόθκο, ο οποίος είχε υποστεί δύο φορές ρήξη χιαστών την περασμένη σεζόν.
Ο Άρης, από την άλλη που βρίσκεται στην προτελευ

Keywords
Τυχαία Θέματα