Preview 14ης αγωνιστικής

00:15 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, καθώς είναι ένα κομβικό ματς. Εκτός πλάνων έμεινε αναγκαστικά και έτερος τιμωρημένος Πασχάλης Μελισσάς.
Από την άλλη ο Πανιώνιος θα βρεθεί στο Αγρίνιο με στόχο να πάρει το «τρίποντο», ώστε μετά το 0-0 της περασμένη αγωνιστικής να επιστρέψει στις νίκες. Οι κυανόρεθροι

που βλέπουν την κατάσταση στα διοικητικά να αλλάζει προς το καλύτερο δεν δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους τραυματίες Μαρουκάκης και Πάνος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Άσκες, Μπελόν, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Δάρλας, Ιωάννου, Καλογέρης, Κούσας, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Παντίδος, Τόσκας, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Μενδρινός, Καμπάνταης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Ντούνης, Γιάννου, Παναγιωτούδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μαρουκάκης και Πάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα