Preview 13ης αγωνιστικής

00:12 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15:00 NS2

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη και θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Ο Στάικος Βεργέτης έχει να αντιμετωπίσει εκ νέου αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τους Μπαντή, Μπαρτολίνι και Κουρμπέλη να είναι ανέτοιμοι και να μένουν εκτός αποστολής, ενώ για αγωνιστικούς λόγους «κόπηκε» από την 20άδα ο Κουρμπέλης.

Ενώ, ο Παναιτωλικός μετά την ήττα με 3-1 από την Ξάνθη επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και θα στοχεύσει στο «διπλό».

Ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής του Παναιτωλικού τον Αντρέ Μπικέι για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας: Ερνάντεζ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Λούι, Κοντοές, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο, Ναβάρο, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο και Μπακασέτας.

Παναιτωλικός: Μπελόν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Δάρλας, Θεοδωρίδης, Ιωάννου, Καλογέρης, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Μουμίν, Στεφανάκος και Ράφαελ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Κρήτη για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί θέλουν μέσα στην έδρα τους να επιστρέψουν στις νίκες. Ενώ, ο τεχνικός του Πλατανιά δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πόποβιτς, Θέρα και Ναζλίδη.

Από την άλλη ο Ατρόμητος προέρχεται από μια καλή πορεία και θέλει αυτό να το συνεχίσει και στην Κρήτη. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Ταυλαρίδης και ο τραυματίας Στέφανο Ναπολεόνι, αλλά και ο Χρήστος Αρκούδας του οποίου η τιμωρία έληξε μεν, για την υπόθεση ντόπινγκ, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος να βοηθήσει τους Περιστεριώτες.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κατάι, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδη, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα και Φερνάντες.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γεωργίου, Καραγκούνης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Γρομητσάρης, Γκαρσία, Φάμπιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2

Ο Απόλλων φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στην Ριζούπολη και θέλει να κοντράρει τους «πράσινους» για να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα. Ο Λόρι Σάντσεζ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γκουέλα και Τσεμπερίδη.

Ενώ, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη με τον ΠΑΣ με 3-1 και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Ο Αναστασίου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Φιγκερόα, αλλά και τους

Γκόρντον Σίλντενφελντ και Κάρλος Ζέκα,οι οποίοι είχαν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Εκτός έμεινε και ο Σπύρος Ρισβάνης που ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Απόλλων: Γουμάγιας, Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Διαμάντης, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Κόρμπος, Αλβάρεζ, Μίνγκας, Καμαρά, Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Τσοκάνης και Μπλάζεκ.

ΠΑΟ: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Νάνο, Μαρινάκη, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Σπυρόπουλο, Μέντες, Λαγό, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Δώνη, Αναστασόπουλο, Ντίνα, Πράνιτς, Καρέλη, Μπεργκ και Κλωναρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα