Preview 12ης αγωνιστικής

00:22 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00/NS3

Μετά από διακοπή δυο εβδομάδων η Σούπερ Λίγκα επανέρχεται με το παιχνίδι ανάμεσα σε Καλλονή και Πλατανιά να ανοίγει την αυλαία. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία. Προβλήματα για τον Γιάννη Ματζουράκη, δεν υπάρχουν καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
Από την άλλη ο Πλατανιάς, μετά το 0-0 στη 10η αγωνιστική θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Χωρίς τους Γουνδουλάκη, Σέχου καθώς και Νέπλιακ, ταξίδεψε στην Μυτιλήνη,

η κρητική ομάδα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΑΕΛΚ: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα, Καμαρά

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15/NS1

Λεβαδειακός και Παναιτωλικος κοντράρονται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί , που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία θέλουν να πάρουν τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Πίντερ.
Ενώ, ο Παναιτωλικός που πριν την διακοπή είχε παρουσιάσει θετική εικόνα ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια, που θα συνοδευτεί με ένα θετικό αποτέλεσμα.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Ρ. Γκόμεζ, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Σάντσεζ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Μπορνταγκαράι και Σοτέλο.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:30/NS1

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Ξάνθη στο Περιστέρι για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες πριν τη διακοπή είχαν πάρει τη νίκη με 4-3 επί του Αστέρα, και θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Την παρουσία του Τσενάμο, κάτω από το δοκάρια, θα στερηθεί ο Ατρόμητος, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.
Από την άλλη η Ξάνθη θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για να φύγει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την Αθήνα. Οι Βασιλακάκης και Ράνος δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού και τέθηκαν εκτός αποστολής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές,Νάστος, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Αγκουαζί, Γεωργίου, Μπρίτο, Φάμπιο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Εγκουέμ, Παπάζογλου, Ούμπιντες.

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Ρούντι, Κλέιτον, Λουσέρο, Σολτάνι, Ολιβέιρα, Μπαρέττας, Καπετάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα