Preview 11ης αγωνιστικής

00:08 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS1

Ο Άρης μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Λεβαδειακό θέλει στο παιχνίδι που θα δώσει ενώπιον του κόσμου του να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής δεν έχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα και επέλεξαν 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ρούμπεν Πουλίδο, Δημήτρης Ασλανίδης

και Ανδρέας Ηρακλής, όπως και ο Γιάννης Γκέσιος ο οποίος αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό και είναι τιμωρημένος.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα με τον Άρη και ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση που θα του δώσει ένα σημαντικό αποτέλεσμα.Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, πλην του γνωστού τραυματία Ντάσιου, του τιμωρημένου Λίλα, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται ο στρατευμένος Τζάνης. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο Βίλα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

ΠΑΣ: Ντε Βινσέντι, Φεγκρούς, Ίλιτς, Κεϊτά, Αυγενικού, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ταμπάσης, Τζημόπουλος, Τοπούζης, Τσουκαλάς και Γεωργίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS2

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 3άδα του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να συνεχίσει την καλή του πορεία. Οι Νεοσμυρνιώτες, μπορεί να προέρχονται από την ήττα από τον Ατρόμητο, ωστόσο έχει αρκετά καλή ψυχολογία και από την στιγμή που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα είναι έτοιμος για τη νίκη.
Από την πλευρά του ο Πλατανιάς, που δεν έχει ούτε κι αυτός προβλήματα έρχεται στην Αθήνα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Κρητικοί έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουν δει τα λάθη που έκαναν από την περασμένη αγωνιστική.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Διαμαντάκος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Σπυρόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρος, Ντούνης, Ανδράλας, Κολοβός, Ρόβας, Οκόγιε, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Ρόκας, Γιαννούλης, Σάμαρης, Καμπάνταης

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτας, Ναζλίδη,ς Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 19:30 NS2

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Γι'΄αυτό στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής θα προσπαθήσει να δείξει καλό πρόσωπο και να πανηγυρίσει το «τρίποντο» απέναντι στην Κέρκυρα. Ο Γιάννης Μανιάτης γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίο

Keywords
Τυχαία Θέματα