Preview 10ης αγωνιστικής

00:52 12/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2

Κέρκυρα και Παναθηναϊκός ρίχνουν την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν τους «πράσινους» χωρίς τον Γιάννη Σίμωση και τον Νίκο Τσουμάνη, ωστόσο θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να διεκδικήσουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Ενώ, ο Παναθηναϊκός θέλει για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους το «διπλό» στην Κέρκυρα, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Χουχούμης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως εκτός πλάνων έμειναν οι ουμσόνγκ, Σισοκό, Πίντο, Τοτσέ, Σο, Κουσίδης, ο τιμωρημένος Σεϊταρίδης, ο Καπίνο, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων και ο Μπαρμπαρούσης που αναχώρησε για τη Νέα Ζηλανδία.


Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Έντερ, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Κρητικός, Κοντοδήμος, Καραλής, Γιάντσης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ηλιάδης, Τσοκάνης, Λεόν, Βασιλόγιαννης, Γκούμας, Καραπέτσας, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΟ: ---------

Keywords
Τυχαία Θέματα