Preview 10ης αγωνιστικής

00:17 8/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ 15:00/NS3

Ο Εργοτέλης υποδέχεται στην Κρήτη τη Βέροια για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν από την προτελευταία θέση. Ο Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει τους Άλαν και Φίντελεφ, οι οποίοι γυμνάστηκαν μόνοι τους

και έμειναν εκτός αποστολής.
Από την άλλη η Βέροια από την τρίτη θέση της βαθμολογίας είναι έτοιμη να συνεχίσει τη θετική της πορεία.
Ο Χοσέ Γκρανέρο έχει να αντιμετωπίσει τρεις σημαντικές απουσίες για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο τεχνικός της Βέροιας, δεν υπολογίζει τον Άγγελο Βέρτζο, καθώς τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα ενώ οι Ραούλ Μπράβο, Νταβίντ Βάσκες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Εργοτέλης:Τσέρνι, Καβουσάκη, Πίτσο, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Σαϊνάτι, Καζναφέρη, Χαντί, Βλαχοδήμο, Τζανακάκη, Παμλίδη, Λυκογιάννη, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Μπαμ Μπαμ, Μπρούνο, Γιουσούφ και Νόσκοβιτς.

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Αμαραντίδης, Μαλόν, Καταλά, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Κατίδης, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15/NS1

Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και θέλει μετά το 0-0 της περασμένης εβδομάδας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Γρηγορίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή από την οποία λείπουν τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Καρντόσο, Κανακούδη και Σάντσες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και για τον Μπεν Σαμπάτ.
Ενώ, ο Παναιτωλικός μετά την ευρεία νίκη με 5-2 επί της Ξάνθης θα αγωνιστεί έτοιμος για να συνεχίσει με διπλό.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Κέρκυρα:Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κόντος, Ρόχας, Ναγιάρ, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.


SKODA ΞΑΝΘΗ - Ο.Φ.Η. 19:30/NS2

Ξάνθη και ΟΦΗ κοντράρονται για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την βαριά ήττα με 5-2 από τον Παναιτωλικό. Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στην γάμπα.
Ενώ, ο ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα συνδυασμένο με μια καλή εμφάνιση.
Ο Γκατούζο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Περογαμβράκη, Αρτόλα και Κάλαϊτζιτς, οι οποίοι είναι τραυματίες, στον τιμωρημένο Μπανούση, ενώ εκτός έμειναν και οι Φαζός, Μανιδάκης, Φερούζ, Μαραθιανός, Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Μπολάκης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη:Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Ολιβέιρα, Αναστασόπουλος, Ζαρόπουλος και Ράνος.

ΟΦΗ:Λόρια, Αγριμάκης, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Απόνιο, Ροβίθης και Τζορτζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα