Over 2.5 στην Τούμπα

15:22 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ και το εκπληκτικό διήμερο που μας χάρισε η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Άλκμααρ και να ψάχνει τη νίκη, αλλά και την ισοπαλία υπό προϋποθέσεις για να τερματίσει πρώτος στον όμιλο, πράγμα που θα του εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό μία καλύτερη κλήρωση.

>

Over 2.5 στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άλκμααρ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά Europa League με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Over 2.5 στον αγώνα ΠΑΟΚ - Άλκμααρ σε απόδοση 1.97 στην Betrebels. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον πρώτο γύρο του UEFA Cup το 2004, με την Άλκμααρ να παίρνει την πρόκριση με δύο νίκες, με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στην «Τούμπα» και 2-1 στον επαναληπτικό της Ολλανδίας. Στο Over 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Άλκμααρ στην Ευρώπη, ενώ από πλευρά ΠΑΟΚ ένα στατιστικό που αξίζει να σημειωθεί είναι η ιδιαίτερη «αγάπη» του Σαλπιγγίδη προς τη συγκεκριμένη ολλανδική ομάδα. Ο Έλληνας στράικερ έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, στο φετινό, αλλά και στα δύο τη σαιζόν 2004-05!

Over 2.5 και στο Αϊντραχτ Φρ - ΑΠΟΕΛ

Στη Γερμανία ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει ένα «θαύμα» για να πάρει τη δεύτερη θέση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Οι Κύπριοι είναι αυτή τη στιγμή 3οι με 5 βαθμούς (1-2-2), στο -3 από τους Ισραηλινούς. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει αμφότερα στο 0-0, οπότε το δεύτερο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά γκολ. Αυτή τη στιγμή η Μακάμπι βρίσκεται στο 6-5 (+1) και ο ΑΠΟΕΛ στο 3-6 (-3). Ως εκ τούτου χρειάζεται ήττα της Μακάμπι από την αδιάφορη Μπορντό και ταυτόχρονη νίκη του ΑΠΟΕΛ με πολλά γκολ διαφορά. Εμείς θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.88. Στο Over 2,5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Βγάζουν Over Σάλτσμπουργκ και Έσμπιεργκ

Συνεχίζουμε με στοίχημα σε γκολ και το Over 2.5 στον αγώνα Σάλτσμπουργκ - Έσμπιεργκ σε απόδοση 1.65. 4/5 Over 2,5, G/G και 2-3 Goal μετράει στη φάση των ομίλων η Έσμπιεργκ, που μπορεί να καταλάβει ακόμα και την πρώτη θέση στον όμιλό της αρκεί σήμερα να νικήσει με δύο γκολ διαφορά. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι πέρασαν μία μίνι αγωνιστική κρίση, ωστόσο νίκησαν με 2-1 την Βολφσμπέργκερ και επέστρεψα στα θετικά αποτελέσματα. Σήμερα αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και με δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν τη νίκη με πολλά γκολ θα πάμε με το Over 2.5.

«Άσσος» με κάλυψη η Μάριμπορ

Περνάμε στην αναμέτρηση Μάριμπορ - Γουίγκαν όπου έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» Draw No Bet της απόδοση 2.20. Ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης διατηρεί η Μάριμπορ παρά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Ρουμπίν Καζάν την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Σλοβένοι χρειάζονται ένα θαύμα για να είναι αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση, διότι πρέπει να κερδίσουν το δικό τους παιχνίδι και ταυτόχρονα η Ζούλτε Βάρεγκεμ να χάσει από τη Ρουμπίν Καζάν. Σ' αυτό το σενάριο, τελειώνουν στη δεύτερη θέση και παίρνουν την πρόκριση, διότι θα ισοβαθμήσουν με τους Βέλγους, αλλά υπερέχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Κλίμα γιορτής αναμένεται στο γήπεδο, καθώς η διοίκηση έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου (53 χρόνια ζωής). Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα η Μάριμπορ, αλλά με μικρή διαφορά από τις διώκτριες ομάδες. Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με κάλυψη στο Draw No Bet, οπότε σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Παλεύουν Σιένα και Παρτιζάν σε Πειραιά και Πόλη αντίστοιχα

Στο Μπάσκετ η δράση στην Euroleague επιστρέφει με εκπληκτικές αναμετρήσεις μεταξύ των οποίων και αυτή του αήττητου του Ολυμπιακού που υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ τη Σιένα. Εμείς θα πάμε με το +9.5 των Ιταλών σε απόδοση 1.81. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να σταματάει πουθενά παρά το γεγονός ότι είναι αδιάφορος. Απόψε στο άδειο παγωμένο ΣΕΦ μπορεί να κάνει το9/9 και να γράψει άλλο ένα ρεκόρ για την δικιά του ιστορία. Τις τελευταίες μέρες βγαίνουν φήμες για πρόστιμο 23 εκατομμυρίων ευρώ στη Σιένα λόγω οικονομικών ατασθαλιών και ότι θα μπει «λουκέτο» στην ομάδα. Όσο αλήθειες και να είναι αυτές οι φήμες η Σιένα απόψε θα κυνηγήσει μια μεγάλη νίκη ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα στην πρόκριση. Η νίκη είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση αλλά μπορούμε να ποντάρουμε στο +9.5 των πρωταθλητών Ιταλίας που μπορούν να το παλέψουν. Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ Ούλκερ - Παρτιζάν όπου θα πάμε με το +11.5 των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.90. Ξεκάθαρο φαβορί η Ούλκερ του Ομπράντοβιτς που θεωρητικά θέλει και την πρωτιά του ομίλου. Μια πρωτιά που όμως είναι άτυπη αφού δεν είναι εύκολο για κάποιον να διαλέξει αντίπαλο. Πάντως με πιθανή ήττα της Μπαρτσελόνα στη Μόχσα, δυο ώρες νωρίτερα, τότε αυτόματα η Ούλκερ είναι πρώτη. Από την άλλη η Παρτιζάν θέλει διακαώς μία μεγάλη νίκη για να πιάσει τη Ναντέρ, ευχόμενη φυσικά ήττα των Γάλλων αύριο στην Ουκρανία. Η σχέση που έχει ο Ομπράντοβιτς με την Παρτιζάν είναι γνωστή. Στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί να μπει χαλαρά ο Παναθηναϊκός, τότε του Ομπράντοβιτς, και η Παρτιζάν να παίρνει μια μεγάλη νίκη που της χάρισε πρόκριση. Αξίζει σήμερα ένα μικρό ποντάρισμα στην Παρτιζάν που θα μπει να το παλέψει. Φυσικά η επιλογή εμπεριέχει ρίσκο αφού η Ούλκερ χρειάζεται απλά ένα ξέσπασμα να φτάσει την διαφορά στους 20. Παρτιζάν +11.5 λοιπόν.Κλείνουμε με τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Λαμποράλ Κούτσα και το συνδυασμό της νίκης των γηπεδούχων με το Over 154.5 σε απόδοση 3.45. Εντελώς αδιάφορο παιχνίδι αφού η Λαμποράλ περιμένει να μάθει απλά την τελική της κατάταξη ενώ ο Ερυθρός Αστέρας αποκλεισμένος πια ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το TOP-32 του Eurocup. Oι Σέρβοι θα θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους για την Ευρωλίγκα με νίκη μπροστά στο κοινό τους αφού την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται στη Λιθουανία με τη Ρίτας. Το κίνητρο αυτό και η αδιαφορία της Λαμποράλ μας ωθούν στην επιλογή της νίκης του Ερυθρού Αστέρα. Τη νίκη μπορούμε να τη συνδυάσουμε με το Over 154.5 αφού οι άμυνες πιθανόν να πάνε περίπατο λόγω αδιαφορίας του αγώνα γενικότερα. Άλλωστε ο Αστέρας στο Βελιγράδι δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365